Чоловіку, який зарубав двох жінок на Хмельниччині, дали довічне. Він подав апеляцію

Чоловіку, який зарубав двох жінок на Хмельниччині, дали довічне. Він подав апеляцію
Минулого року 35-річного Віталія Алєксєєва розшукувала поліція за подвійне вбивство
  • Чоловік жорстоко убив тещу і вагітну дружину.
  • А свою однорічну дитину закрив в будинку і втік.
  • Суд засудив вбивцю до довічного ув'язнення.
  • Чоловік з рішенням не погодився і подав апеляцію. 

Того дня 35-річний чоловік випивав разом зі своєю дружиною і тещею у їхньому будинку в селі Западинці Летичівського району. Між ними виник конфлікт і чоловік схопився за сокиру. Більше 10 разів він вдарив по голові тещу. Вона померла на місці. Після цього взявся за дружину. Жінка була у той час вагітна. Він наніс їй близько 7 ударів по голові і засунув дерев'яну рукоятку лопати їй у тіло. Вбивство відбувалось на очах у однорічного сина вбивці. Трагедія сталась 14 грудня минулого року. 

Тіла двох жінок знайшли лише наступного дня. Виявила їх лікарка, яка прийшла на огляд до дитини. У веранді вона побачила тіло 58-річної бабусі хлопчика. В одній із кімнат лежало тіло мами. Свідком вбивства мами та бабусі став однорічний хлопчик. Він добу після цього просидів сам у дома, після того, як батько закрив його в будинку. 

Відео дня

Чоловіка затримали 23 грудня у Козятині Вінницької області. За інформацією правоохоронців він хотів сісти у поїзд і поїхати до Одеси. 

Вбивцю засудили до довічного ув'язнення за п. 1, 2, 4 ч. 2 ст. 115, ч.1 ст. 135 КК України (умисне вбивство двох або більше осіб, зокрема жінки, що за відома для винного перебувала у стані вагітності, вчинене з особливою жорстокістю, залишення в небезпеці). Чоловік з рішенням суду не погодився і подав апеляцію. 

За інформацією прес-служби Апеляційного суду Хмельницької області. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Алла Алла

    Інформація прес-служби Хмельницького міськрайонного суду!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up