Чотирьох із шести зеків затримали. Шукають ще двох

Чотирьох із шести зеків затримали. Шукають ще двох
На Хмельниччині чотирьох втікачів вдалося розшукати завдяки повідомленням громадян. Наразі триває пошук по затриманню ще двох. Один із них озброєний.
Чоловіків спіймали в ході спецоперації працівниками міліції. Нагадаємо, вчора вранці, 25 липня, шестеро ув’язнених напали на конвоїрів і втекли з-під варти. 
«Затримати чотирьох втікачів вдалося завдяки небайдужим громадянам, які телефонували до міліції і повідомляли, у яких місцях вони бачили схожих на втікачів людей», - йдеться у повідомленні прес-службі УМВС у Хмельницькій області. 
Значну роль в операції зіграв гелікоптер, який передали аграрії Хмельниччини. Раніше вони його орендували для проведення сільськогосподарських робіт. 
Двоє не розшуканих поки що зловмисників на момент втечі були одягнені у наступні речі:
 
Гадзіна Роман Анатолійович: чорна футболка, на якій спереду рожевим кольором намальовано обличчя людини та нанесений надпис англійською мовою; джинсові бриджі синьо-сірого кольору; кросівки білі з чорними вставками. Неголений, на обличчі щетина двотижневої давнини.
 
 
 
 
 
 
 
Ничипорук Денис Васильович (за інформацією – поранений у бік): чорна майка-боксерка, білі спортивні штани з чорними вставками, білі кросівки з чорними вставками.
 
 
 
 
 
Читайте також:
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    А це правда що везли їх аж з донецька, а не з камянця ?















    А це правда що один із них син голови обласної ради ?















    25 липня на гречанах чулися постріли, люди дивилися як ловлять злочинця
  • Ольга

    Добре, що є такі сміливі люди, що повідомили.
  • Анонім

    Блін, ну нащо таке робити, адже всеодно рано чи пізно б їх зловили. От рагулі! Рамантіки захотілося тваюм..ть.

    Анонім reply Анонім

    І термін за поранених міліціонерів мінімум 9 років.
  • Анонім

    Посмотрите, что пишет УНИАН:

    "Военная прокуратура возбудила дело против военных, допустивших побег заключенных на Хмельнитчине



    Военная прокуратура Западного региона Украины начала производствов отношении военнослужащих Национальной гвардии за халатное отношение к воинской службе, которое повлекло тяжкие последствия.



    Как сообщает пресс-служба военной прокуратуры Западного региона, сведения по факту уголовного правонарушения, предусмотренного ч. 2 ст. 425 УК украины внесены в Единый реестр досудебных расследований.



    На месте происшествия работает совместная группа прокурорско-следственных работников военной прокуратуры. В настоящее время проводятся первоочередные следственные действия, направленные на установление обстоятельств уголовного производства, а также места нахождения преступников.



    Как сообщалось ранее, в Хмельницкой области во время этапирования из поезда сбежали шестеро осужденных."

    Их этапировали нацгвардейцы!!! Это что такое ещё, почему не профессионалы, а набранные добровольцы, почему всякие Васи-Пети с улицы выполняют такие ответственные задачи??? А арендованный для поимки вертолёт-вообще за гранью.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up