Дали 14 років хлопцю, який згвалтував і задушив 16-річну Валерію в Гречанах

Дали 14 років хлопцю, який згвалтував і задушив 16-річну Валерію в Гречанах
  • Ще 21-річний засуджений має сплатити мільйон гривень моральної шкоди родичам дівчини. 

 

Моторошне вбивство трапилось 6 липня минулого року.  Того вечора 16-річна Валерія добиралася до рідного села, що в Чорноострівській тергромаді. Але додому вона так і не доїхала. Її тіло серед білого дня знайшов випадковий перехожий. Це було біля недіючого залізничного переїзду по вулиці Вокзальній. 

Тоді поліція повідомила, що на тілі дівчини були ознаки насильницької смерті.  Розтин показав, що потерпіла померла від механічної асфіксії - її задушили. Також на тілі було виявлено ознаки зґвалтування. 

Тоді журналістам vsim.ua вдалось з’ясувати, що вбита дівчина - 16-річна Валерія. Вона родом з села Засадьки в Чорноострівській тергромаді. Її бабуся розповіла, що онука поїхала в Хмельницький, аби зустрітися з подругою. Вже ввечері мала бути вдома. Проте згодом на телефонні дзвінки більше не відповідала й у село не повернулася.  Цю історію ми вже розповідали на нашому сайті.

Відео дня

- Оскільки жодних документів біля дівчини не було і встановити її особу було досить проблематично, правоохоронці розмістили орієнтування у ЗМІ та соціальних мережах, що буквально за кілька годин дало результат. Речі загиблої впізнала її рідна сестра, - повідомили у поліції. 
Вже наступного дня вбивцю Валерії затримали. Це був 21-річний молодик. У скоєному він зізнався.

Поліцейським він розповів, що побачив незнайому дівчину і захотів з нею ближче познайомитись. Коли Валерія відмовила, то витяг з одягу шнурівку, задушив її і зґвалтував. Потім забрав мобільний телефон та банківську картку потерпілої і подався геть.

Нещодавно суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження. Молодика визнали винним одразу за чотирма статтями.  Про це розповіли у поліції Хмельницької області.  

Його судили за умисне вбивство, крадіжку, викрадення документів і зґвалтування. За все йому дали 14 років ув'язнення. Також суд зобов'язав сплатити 1 мільйон гривень моральної шкоди родичам загиблої.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Olga Khmelevskaya

    Як можна давати такі смішні терміни тим, хто вчинив непоправне - відняв життя у людини? Якщо воно вже природжений вбивця, то навряд чи тюрма його виправить. От хай таких відправляють на розмінування територій без спорядження. У 90% їх навіть далі годувати за людські податки не доведеться роками у тюрмі. Це ж взагалі на голову не налазить : суспільство платить за те, щоб подібні виродки мали дах над головою, одяг, їжу 🤦‍♀️Невже у нас немає шкідливих виробництв, тестування ліків , шахт? Чому наволоч має жити на всьому готовому?
    Око за око.
  • Людмила Чайка

    Не дай Боже  таке які гроші тільки яйцями  його а не компенсація
  • Наташа Колисняк

    Мало дали відсиде далі падло буде  робити.Пожизніне да.,якщо вижеве там з ним зроблять те саме що він зробив.
  • Наталя Шелепюк

    Може ще йому в бібліотеку???

keyboard_arrow_up