Дешеві кредити та інтернет покупки: як трьох хмельничанок розвели на майже 75 тисяч

Дешеві кредити та інтернет покупки: як трьох хмельничанок розвели на майже 75 тисяч
  • Придбати холодильник, орендувати житло чи взяти кредит - жінки повелися на вигідні пропозиції та залишили без грошей.
  • Наразі поліція розшукує зловмисників.

За даними ГУ НП у Хмельницькій області, за минулу добу до правоохоронців звернулися троє людей із заявами про інтернет-шахрайство. 

- 20-річна жителька Камянця-Подільського під приводом отримання кредитної позики на пільгових умовах впродовж тижня віддала шахраям 61 тисячу гривень. Після чого зв’язок із шахраями обірвався.

- 36-річна хмельничанка, намагаючись придбати на одному з інтернет-сайтів холодильник. Вона перерахувала шахраям понад 12 тисяч гривень. Однак, товар так і не отримала.

Відео дня

- 19-річна жителька Хмельницького району через один з інтернет-сайтів намагалась винайняти квартиру. Перерахувала 1,5 тисячі гривень потенційному орендодавцю. Проте після перерахунку коштів зв’язок із ним перервався.

По усіх цих фактах шахрайств працівники поліції відкрили кримінальні провадження і наразі працюють над пошуком зловмисників.

Читайте також: Обережно, шахраї. На Хмельниччині пенсіонерів почали "розводити" на встановленні вікон

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up