Діти сиділи у сусідній кімнаті, поки тато вбивав маму у квартирі на Шевченка

Діти сиділи у сусідній кімнаті, поки тато вбивав маму у квартирі на Шевченка
Скріни із сюжету "Надзвичайних новин"
  • Сімейна драма на фоні ревнощів призвела до кривавих наслідків. 

  • Чоловік зарізав дружину та мало не вкоротив віку знайомому.

  • Все відбувалося практично на очах у двох маленьких дітей.

Напередодні 8 березня у Хмельницькому розгорнулася справжня кривава сімейна драма. Її глядачами стали десятки приголомшених містян. Із розбитого вікна 8 поверху висотки на Шевченка визирав чоловік із закривавленими руками. Він погрожував вкоротити собі віку. Перед цим жорстоко розправився із двома людьми.

Одному з них вдалося вирватися. На першому поверсі будинку закривавлений 38-річний чоловік зустрів двох дівчат та попросив викликати швидку. 

Скрін із сюжету "Надзвичайних новин"
  • Відео дня
    /li>

Далі вибіг на вулицю і впав під під'їздом. Саме там у калюжі крові його знайшли медики. Потерпілого негайного госпіталізували до реанімації. В нього було 4 ножових поранення. Наразі він у тяжкому стані й за його життя борються лікарі.

Іншій потерпілій пощастило ще менше. Вона отримала сім ножових поранень та померла перед зачиненими дверима під'їзду. Як з’ясувалося згодом, це була 38-річна дружина “самогубця”.

Сусіди пари розповідають, що в Олега та Олени не склалося сімене життя. Напередодні подій жінка просто зібрала речі та пішла з дому. 

Далі все розвивалося, як у кривавому бойовику, зазначають у сюжеті “Надзвичайних новин”. Олег наніс 4 ножові удари знайомому дружини. Жінка намагалася його захистити. Олег відволікся і потерпілий вибіг. Тоді 44-річний чоловік взявся за дружину. Жінці дісталося 7 ударів кухонним ножем в різні частини тіла. 

Скрін із сюжету "Надзвичайних новин"

Після скоєного, чоловік вирішив покінчити з життям. Прибіг на 9 поверх та двері були зачинені. Він намагався виламати металеві ґрати, але не вийшло. Потім спустився поверхом нижче, вибив вікно та погрожував стрибнути. Внизу затамували подих приголомшені глядачі. Медики, рятувальники та поліцейські намагалися переконати чоловіка злізти з вікна. Вмовляння тривали 4 години. 

Весь цей час внизу чергував батько загиблої Олени. Журналістам  “Надзвичайних новин” сказав, що ніколи не пробачить зятя.

Скрін із сюжету "Надзвичайних новин"

Олег не поспішав стрибати. Він повторював, як мантру, що більше не заслуговує на життя. Потім за словами сусідки, чоловіка почало тіпати. Жінка запропонувала йому ліки, той попросив горілки. 

Чоловіка відвезли до відділку, а наступного дня йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне, Олегу загрожує довічне ув’язнення. 

Фактично сиротами залишилися двоє дітей: 9-річна дівчинка та 11-річний хлопчик. За словами сусідів, щоб діти не бачили тіло матері у калюжі крові рятувальники виносили їх із квартири замотаними у простирадло та  із закритими обличчями. Наразі із ними спілкуються психологи. 

Деталі у сюжеті “Надзвичайних новин”

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up