Вбивство на Шевченка: поліція повідомила деталі трагедії

Вбивство на Шевченка: поліція повідомила деталі трагедії
Фото Сергія Аніськова
  • Правоохоронці повідомляють, що чоловік вбив дружину та поранив знайомого.

  • Потім хотів вистрибнути з вікна, але його вмовили цього не робити.

  • Причиною трагедії були ревнощі.

Вчора, 7 березня, на вулиці Шевченка розгорнувся справжній трилер. Один із мешканців будинку напав на двох людей, а потім хотів вистрибнути з вікна. Виклики до поліції надійшли близько 14:30. Люди повідомляли, що у під’їзді сталося вбивство, а чоловік хоче вистрибнути з вікна будівлі. Про це сьогодні, 8 березня, повідомляє сайт поліції Хмельницької області.

За даними правоохоронців, 44-річний чоловік на ґрунті ревнощів вбив 38-річну дружину та поранив 36-річного знайомого. Після цього він хотів вистрибнути з восьмого поверху, але правоохоронці вмовили його повернутися в будинок. Правоохоронці додають, що чоловік був озброєний ножем. Деталі щодо цієї події ви можете дізнатися у нашому попередньому матеріалі.

Ймовірного винуватця цих подій наразі тримають під вартою. Кримінальне провадження відкрили за фактом умисного вбивства та замаху на умисне вбивство. Підозрюваному загрожує ув’язнення аж до довічного.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (35)
  • Міша Заклецький

    Якщо застав їх за актом зради - правильно зробив.

    Мария reply Міша Заклецький

    А он и приехал неожиданно,за этим актом и застал.
  • Ігор Гуцалюк

    Не потрібно засуджувати цю людину,покарання він звичайно мусить понести,але ніхто не знає що у нього було в той момент на душі,зрада це дуже боляче та страшно, по відношенню до тієї людини,яку зрадили.
  • Маріна Урсу

    Це жах ,що в голові в людей , чого не вистачає , що аж доходе до вбивства доходе , адже вихід завжди є , треба тільки потирпівши пошукати.
  • Маріна Урсу

    Меньше пити треба тодіб і не булоб таких випадків.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up