До СІЗО відправили мешканку Хмельниччини, яка забила чоловіка битою та заховала труп у лісі

До СІЗО відправили мешканку Хмельниччини, яка забила чоловіка битою та заховала труп у лісі
ГУ НП
  • 36-річна жінка під час сварки до смерті побила свого чоловіка. Після вона заховала його труп у лісосмугу неподалік Нової Ушиці  та зімітувала зникнення чоловіка.
  • Наразі підозрювану відправили до СІЗО. За умисне вбивство їй загрожує позбавлення волі до 15 років.

39-річниого мешканця села Велика Кужелева розшукували кілька днів. Проте, живим знайти чоловіка уже не вдалося. Його тіло знайшли у лісі під Новою Ушицею 30 грудня 2018 року.  Як виявилося, позбавила чоловіка життя його 36-річна дружина.

Між нею та чоловіком 20 грудня виникла сварка. Під час неї жінка схопила биту та кілька разів вдарили по голові потерпілого. Той помер на місці.  Усвідомивши, що накоїла, жінка разом зі своїм старшим сином вивезли тіло в лісосмугу до сусіднього району та заховала труп. А після вона зімітувала зникнення чоловіка.

Як повідомили у прес-службі Хмельницького міськрайонного суду, наразі підозрювану відправили до СІЗО. За умисне вбивство відповідно до частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України їй загрожує позбавлення волі від 7 до 15 років.

Відео дня

Підписуйтесь та слідкуйте за найсвіжішіми новинами Хмельницького у Фейсбук, Телеграм та Інстаграм. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Василий Декалюк

    Щось я підозрюю що мамка прикриває сина
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up