«Дорожній контроль» назвав ім'я патрульного, якого затримали на хабарі

«Дорожній контроль» назвав ім'я патрульного, якого затримали на хабарі
Фото - прокуратура Хмельницької області
  • На хабарі у 250 доларів попався командир роти батальйону Управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

«На гарячому», під час одержання 250 доларів США затримали патрульного. За інформацією обласної прокуратури, чоловік вимагав гроші у місцевого жителя за те, що «допоможе» в успішній здачі іспитів для відновлення права на керування транспортними засобами та отримання посвідчення водія. Мовляв, за 10 тисяч гривень він обіцяє вплинути на працівників Регіонального сервісного центру МВС у Хмельницькій області у прийнятті такого рішення.

Поліцейського затримали співробітники УСБУ і Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Стало відомо ім’я затриманого патрульного. Це командир 2 роти Управління патрульної поліції в Хмельницькій області  Юрій Казмірчук. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав представник ГО «Дорожній контроль» Борис Новак. 

Відео дня

Цю інформацію журналістам «ВСІМ» підтвердили і власні джерела в правоохоронних органах.

Наразі вирішується питання про повідомлення патрульному про підозру за статтею "Одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з її вимаганням" та обрання йому запобіжного заходу. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Наталия Дремлюга

    Хабарів немає, смішно👎
  • Читач05

    Я дуже з повагою ставлюсь до патрульної поліції,колись працював син,тільки цим дітям відомо,яка це важка праця.Дивуюсь,що ще хтось зважується на цю роботу,отримуючи маленьку заробітню платню.Тому і такі випадки стаються.

    Читач52 reply Читач05

    Що , Ви пишете. Не знаю, чи порядний ваш син , чи ні, але я була свідком , як зупинили мого чоловіка і штовхали , до поки я не зупинила. Він лише висловлював свою точку зору при порушені ( не включив повороту при обгоні), але коли надійшло відео з порушенням , то та частина де його штовхали була просто видалена, хоча відео не мало б перериватися. Вони, як вважали себе богами так і вважають.
  • Антон

    В АТО теперь его на 5 лет
  • Юрій Марцінкевич

    Патрульним потрібно здавати так званну касу вищому керівництву і тому і попався.

keyboard_arrow_up