Двох вихідців з Хмельниччини підозрюють у державній зраді, – СБУ

Двох вихідців з Хмельниччини підозрюють у державній зраді, – СБУ
Фото з Фейсбук Управління СБУ в Хмельницькій області
  • У 2014 році військовослужбовці морського флоту України відмовилися виконати наказ командування і залишити Крим.

  • Зараз зрадники працюють на ворога.

Обоє вихідців з Хмельницької області проходили службу в Військово-морських силах України. Після окупації Криму вони добровільно склали зброю перед ворогом та залишились служити  окупантам. 

У 2014 році ці військовослужбовці відмовились виконати наказ українського командування про передислокацію і залишились в окупованому росіянами Криму.

Один з них – уродженець Кам'янець-Подільського району проходив службу в 5-й бригади надводних кораблів (в/ч А2865). Нині дезертир служить у Чорноморському флоті на російському протидиверсійному катері «Юнармієць Криму».

Відео дня

Також підозру оголосили уродженцю Шепетівщини, колишньому військовослужбовцю 10-ї авіаційної бригади ВМС України, який зрадив державу та почав співпрацювати з агресором. 

Слідчі СБУ зібрали достатньо доказів та заочно повідомили про підозри у державній зраді. Підозрюваним  загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Як ми повідомляли раніше, Хмельницьке СБУ вже оголосило заочно про підозри іншим трьом зрадникам України з Хмельниччини. Вони теж відмовились виїхати з Криму і стали прислужниками ворога.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Nadezhda Petrovna

    Немає прощення до кінця  його  життя
  • Алла Лупійчук

    Чому не називають прізвищ? Кого щадите???
  • Степан Кравчук

    Хлопці! Займіться нормальною роботою,а не здобуванням галочок. Люба, пиши лише про нормальні результати роботи, а не окозамилювання.
  • Свитлана Жуковська-Присяга

    Розплата буде жорстока!

keyboard_arrow_up