Екс-заступника Семенишина підозрюють у шахрайстві. Кажуть, збирав з підлеглих гроші


Екс-заступника Семенишина підозрюють у шахрайстві. Кажуть, збирав з підлеглих гроші
  • Банківський рахунок 41-річного полковника поповнювали поліцейські всієї області.
  • Заступник начальника поліції Хмельниччини збирав з підлеглих від 5 до 10 тисяч гривень.
  • Гроші отримував у відділеннях банку, через термінали та в онлайн-режимі.
  • Наразі полковнику поліції оголошено підозру.  

 

Про підозру колишньому заступнику начальника ГУНП в Хмельницькій області оголосили вчора, 22 травня. Майже рік оперативники вивчали інформацію та збирали докази того, що 41-річний полковник збиває з підлеглих гроші. 

Обманом, за попередньою інформацією, зібрав більше 30 тисяч гривень. Хто скільки міг - від 5 до 10 тисяч надсилали керівники підрозділів поліції на банківську картку начальства. 

Гроші поліцейський цинічно «випрошував» начебто на службові потреби. Обіцяв, що планується зйомка телесюжетів про діяльність хмельницької поліції, навіть годував обіцянками, що відремонтують капличку.

Відео дня

А насправді, як встановили оперативники УВБ, усі гроші вже колишній поліцейський забрав собі.  

 Співробітники внутрішньої безпеки та Генпрокуратури провели обшуки у службовому кабінеті поліцейського керівника, за місцем його мешкання та у його автомобілі.

 ГПУ розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.190 (Шахрайство) та ч.3 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) ККУ. Про це йдеться на сайті Генпрокуратури

На теперішній час йому оголосили про підозру. До суду вже подали клопотання про обрання міри запобіжного заходу - цілодобовий домашній арешту.

  Вже колишньому правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up