Прихильник путіна з Хмельниччини визнав себе винним у колабораціонізмі

Прихильник путіна з Хмельниччини визнав себе винним у колабораціонізмі
Фото - ілюстративне
  • Чоловікові суд на 10 років заборонив обіймати певні посади.

Відео, на якому військовий пенсіонер публічно заперечує здійснення збройної агресії рф проти України під час спілкування із невстановленими особами, було розміщено ще 4 липня 2022-го в новинній стрічці одного з телеграм-каналів під назвою «Фанат путіна у Хмельницькому».

Таку ж позицію щодо війни в Україні чоловік висловив й у магазині під час розмови з військовослужбовцями, свідками якої стали четверо ярмолинчан.

Під час досудового розслідування, зазначають у пресслужбі Хмельницького апеляційного суду, обвинувачений і прокурор уклали угоду про визнання винуватості.

Відео дня

Ярмолинецький районний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим у колабораційній діяльності (частина 1 статті 111-1 Кримінального кодексу України), визнав останнього винним у скоєнні інкримінованого правопорушення та призначив узгоджене сторонами покарання – позбавлення права обіймати посади або займатись діяльністю в органах управління Збройних Сил України строком на 10 років.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • Андрей Гришнюк

    Класика жанру!

    "Да здравствует наш суд,самый гуманный суд....."
  • Тетяна Петровп

    Ще необхідно первірити чи слідчі, прокурори та судді по таких справах не сєпари! Годуємо дармоїдів а вони сєпарам служать!
  • Оля Вельчинська

    Оце то да. Типу тому дідові не всеодно, що він не буде займати посади. Він ж на пенсії. Буде і далі ходити сплітати своє ...
  • Валентина Стадник

    Нічого не змінилося , як в тій байці з минулого століття " і щуку кинули і річку"

keyboard_arrow_up