Хмельничанин вкрав газовий котел, бо не мав за що прогодувати сім'ю

Хмельничанин вкрав газовий котел, бо не мав за що прогодувати сім'ю
Фото ілюстративне

На суді чоловік розповів, що ніде не працює, натомість доглядає стару хвору матір та малу дитину. 

Історія трапилась наприкінці березня цього року. 27 числа власник квартири домовився з випадковим чоловіком, що той відремонтує йому газовий котел в помешканні. Робітник приступив до ремонту. І вирішив тим часом покращити своє матеріальне становище. 

Упевнившись, що за ним ніхто не спостерігає, чоловік відкрутив від стіни газовий котел та втік з місця злочину, прихопивши з собою обігрівач. В рішенні суду зазначають, що вартість котла становить 10 175 гривень. 

Крадія впіймали та доправили на суд. Під час засідання, чоловік визнав свою вину. Свій вчинок пояснив скрутним матеріальним становищем. Каже, після розлучення  самостійно виховує малого сина та доглядає важкохвору матір-пенсіонерку. Він — єдиний годувальник в сім`ї. 

Відео дня

Також порушник добровільно видав викрадений котел, вибачився перед потерпілим та пообіцяв не чинити подібного в майбутньому. Та й сам потерпілий вже просив звільнити крадія. 

Відтак, суд враховував всі обставини. Обвинуваченого засудили info до п’яти років ув’язнення умовно з іспитовим терміном в три роки. Також "майстер" має сплатити потерпілому 10 тисяч гривень моральної компенсації. 

Додамо, що покарання за крадіжку під час воєнного стану становить від 5 до 8 років ув'язнення. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Дуня Иванова

    Потерпілий нормально прилаштувався. Домовився з випадковим майстром, сам наразивши своє майно на небезпеку. Котла віддали та ще і 10 000 мають заплатити. О как
  • Alena Stasyuk

    Вот до чого в Україні можна дожитись 🤬 скоро люди з голоду повимирають з такими цінами , добре шо пі*ераси депутати мають зарплату на яку можна прожити , ракету краще не по мирних людях і дітях пускали а в парламент пустили хай їх трошки меньше стане гадів

    Alena Stasyuk reply Alena Stasyuk

    Alla Pokotilo канешно ні)

    Alla Pokotilo reply Alena Stasyuk

    Alena Sokolova Ви думаєте що всі гроші ідуть на ЗСУ

    Alena Stasyuk reply Alena Stasyuk

    А всі будуть мовчати ! І збирати гроші на зсу

    Alla Pokotilo reply Alena Stasyuk

    Alena Sokolova Це тільки початок...далі буде тільки гірше, а винні не чиновники, а ми, а ж поки люди перестануть терпіти і мовчати

keyboard_arrow_up