Хмельничанина можуть ув'язнити на 3 роки за підробку військового посвідчення

Хмельничанина можуть ув'язнити на 3 роки за підробку військового посвідчення
  • Нетверезого чоловіка копи помітили на Зарічанській.
  • Коли почали встановлювати особу - виявили посвідчення учасника бойових дій.
  • Документ виявився підробленим. 

Вчора, 1 квітня, на зупинці по Зарічанській 5/4 хмельничани помітили чоловіка, який дивно себе поводив. Вони викликали патрульних. Речник управління патрульної поліції Роман Мартинюк розповів vsim.ua, що коли копи підійшли ближче, то виявилось, що чоловік був п'яний. Тоді поліцейські почали з'ясовувати його особу. Мужчина пред'явив документ - посвідчення учасника бойових дій. Детальніше оглянувши посвідчення патрульні помітили, що воно підроблене. 

Тож 53-річного хмельничанина відправили в обласний наркологічний диспансер дути в драгер. Патрульні склали адмінпротокол за перебування в людному місці в нетверезому вигляді. Згідно частини 3 статті 178 КУпаП порушник має сплатити від 17 до 85 гривень штрафу. 

А от справою із фальшивим посвідченням учасника бойових дій займатимуться слідчі. Поки невідомо точно, яке покарання йому присудять. Адже міру покарання після експертизи документів встановить суд. Та згідно статті 358 КУпаП підроблення документів карається штрафом до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up