Хмельничанку засудили за розповсюдження російської пропаганди

Хмельничанку засудили за розповсюдження російської пропаганди
Фото зі стоірнки Хмельницької обласної прокуратури
  • Жінка робила репости новин із російських пабліків, у яких українців звинувачують у вбивствах мирного населення, а криваву «спецоперацію» Путіна виправдовують.

У Хмельницькому судили 59-літню колаборантку.

Жінка, зазначають у пресслужбі обласної прокуратури,  регулярно розповсюджувала в соцмережах дописи з російською пропагандою, в яких українську владу звинувачують у брехливому висвітленні війни та виправдовують проведення так званої «спецоперації».

Зокрема, вона активно репостила новини із російських пабліків, у яких українських захисників звинувачують у вбивствах мирного населення: «Буча-украинская провокация», «Ракета, ударившая по железнодорожному вокзалу Краматорска, принадлежит ВСУ».

Відео дня

Хмельницький міськрайонний суд колаборантку покарав: заборонив упродовж 10 років обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих і адміністративно-господарських функцій в органах державної влади та місцевого самоврядування.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (64)
  • Valentyna Chernyuk

    Цьотка пчихнула  кацапськими шмарклями ,а суд їй сказав:"на здоров'я і о общєствєних місцях, більше так не робіть". Ага... зараз...
  • Евгений Радченко

    Може краще відправити її у ЇЇ "країну мрій"? І нам спокійніше, і вона опиниться там, де їй все миле і бажане.
  • Настя Болотіна

    Наші брати і сестри гинуть через таких паскуд!!!За шо?хочете в рашу вперед нахер з Украіни до таких же тварей як і ви!!!Брись з чесной держави зрадники
  • Настя Болотіна

    як так можна???зраджувати свою Украіну????поверніть для таких смертельну кару хоть би під час війни!!!

keyboard_arrow_up