Хмельничанці в маршрутці порізали сідницю: що кажуть у поліції

Хмельничанці в маршрутці порізали сідницю:  що кажуть у поліції
  • Про інцидент повідомила 21-річна дівчина.

  • Вона вже звернулася в поліцію.

«Доброго дня. Вранці 27:02 мене у праву сідницю підрізав невідомий чоловік в маршрутці 2-а (білого кольору) на зупинці педагогічна академія. Подали заяву у поліцію. Можливо хтось бачив, і був свідком цього. Будьте обережні!», - таке повідомлення з’явилося вчора, 27 лютого, у групі Хмельницький LIVE. Воно миттєво розійшлося соцмережею Facebook. За кілька годин допис назбирав 314 позначок, 64 коментарі та 492 поширення. 

В коментарях хмельничани повідомили, що подібні випадки у Хмельницькому трапляються не вперше. Так, хмельничанка Мирина Клапощук написала, що подібний випадок стався з нею 1,5 роки тому. Однак винуватця тоді не знайшли. 

Відео дня

А Світлана Крильчук написала, що у вересні минулого року подібний інцидент трапився із її дочкою. 

За словами Дмитра Соколова, схожі випадки траплялися і раніше на даному маршруті. Серед жертв - молоді дівчата. 

Наскільки така інформація відповідає дійсності, вирішили дізнатися журналісти vsim.ua.  Для цього зателефонували до поліції. Як повідомила речниця міського відділу Людмила Берестовська, по даному факту вже проводиться перевірка. 

За фактом відомості внесли до ЄРДР. Дії стосовно дівчини поліцейські кваліфікували за статтею 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження).

Правоохоронці проводять перевірку та шукають свідків. Усіх, хто став очевидцем події просять звернутися на “102”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Міша Заклецький

    По перше чому чоловік? - тож нікого не бачили . По друге чому саме надрізали? - а не вона сама роздерла десь в маршрутці? Як взагалі можна  штани надрізати які облягають сідницю непомітно?  Це ж їх треба стиснути пальцями , відтягнути назад а потім робити надріз . Ніж просто не зможе різати тканину яка натягнута  на тілі ....

    Татьяна Войцешина reply Міша Заклецький

    Вадим Тихий reply Міша Заклецький

    Тому що, сьогоденні жінки у всьому звинувачують чоловіків. Мабуть менталітет радянських часів досі впливає на розум. Нікого не бачили, але винуватий якийсь ЧОЛОВІК. Чому не жінка? До рівних прав нам ще далеко. Завжди будуть стереотипи такого типу: жінка завжди потерпіла, а чоловік - злочинець! Тим паче на фото не видно крові, якась мокра пляма. Може вона дійсно, сама за сидіння зачепилася. Сучасні сидіння в маршрутках явно не європейського стандарту.

    Татьяна Войцешина reply Вадим Тихий

    Мала схожий інциндент так само на 2 маршруті. Відчула поріз і обернулась - за мною стояв тількі один чоловік Цього урода я добре запам’ятала. Коли я його запитала : у чому справа- злякався . І на пед академії коли я хотіла йо

    го догнати

    - просто втік

    Світлі ,  запалені очі, зріст 168-170м майже лисий, кволого складу. Одягнений , як працівник офісу, в руках невеликий чемоданчик. Може знаєте хто це?
  • Lyubov Korobchuk

    Підрізав сідницю чи просто штани, чоловік різав а вона слухала, ніякої реакції, це ж болить, придумайте щось краще
  • Мастер Автополив

    Сложно даже что-то комментировать. Ничего хорошего.

    Олексій Бойко reply Мастер Автополив

    Тю, Грицько, ти шо, не в тренді?

    В любой непонятной ситуации пиши:

    ++++++++

    Мастер Автополив reply Олексій Бойко

    Онаній, не тей во, не фулюганьте!
  • Pasha

    Главное что не карманник...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up