Хмельниччина: чоловік обікрав три гаражі за годину

Хмельниччина: чоловік обікрав три гаражі за годину
Житель одного із сіл Деражнянського району викрав скутер, бензопилу, магнітофон та машинку для стрижки. Молодий чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.

Того вечора, трохи хильнувши із друзями,  29-річний чоловік повертався із сусіднього села додому. Проходячи повз гаражний масив, чоловік згадав про минулі «подвиги». Він заліз у перший гараж, звідки виніс бензопилу, магнітофон та машинку для стрижки, але цього йому виявилось замало. Крадій не зупинився і поліз у наступний, проте нічого цінного там не надибав. І тільки у третьому гаражі він знайшов те, що шукав — скутер «Матрікс». Саме на цьому транспортному засобі крадій і поїхав додому, а потім залишив його у лісовій посадці подалі від людського ока.

На місці злочину залишилися сліди взуття, які і допомогли оперативникам вийти на слід зловмисника.

Як повідомив начальник Деражнянського райвідділу міліції Віктор Шуляренко, стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за частино 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:22 У Шепетівці палав мікроавтобус 10:36 У Хмельницькому районі спіймали чоловіка, який рибалив забороненим знаряддям 09:55 Загинув від удару дрона: сім’ї прикордонника з Хмельниччини вручили відзнаку 09:06 Порушення на 28 мільйонів під час закупівель виявили прокурори на Хмельниччині Від читача 13:40 Уряд врегулював питання оплати за оренду державного та комунального майна 20:29 На Хмельниччину “на щиті” повернулися шість військових: хто вони 19:38 У Хмельницькому через замкнення електромережі загорілось підприємство (ФОТО, ВІДЕО) 18:55 На півночі Хмельниччини зацвіла рідкісна рослина (ФОТО) 18:12 На Хмельниччині є 3,5 тисячі безробітних. Які для них є вакансії? 17:40 Хмельничан запитають про проблеми в громаді: коли та як пройде опитування photo_camera 17:09 Трьох дітей визволяли рятувальники із зачинених квартир на Хмельниччині 16:35 Побиття військового у храмі на Володимирській. Священнослужителю УПЦ винесли вирок play_circle_filled 16:11 Попереду вихідні: якою буде погода 11-12 травня на Хмельниччині 16:04 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (новини компаній) 15:42 Хмельниччина лідирує за посівними площами цукрових буряків 15:01 Під час прощання присвоїли звання полковника: загинув Олександр Ровенчук з Хмельниччини 14:28 50 фармацевтів не стояли на обліку. Хмельницьку підприємицю оштрафував ТЦК 13:51 На Хмельниччині військовий самовільно залишив частину: як його покарали 13:18 Зарплата до 33 тисяч: у Хмельницькому оновили перелік вакансій 12:35 У неділю запустять додаткові автобуси до кладовищ Хмельницького
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up