Хмельницька базарниця напозичала у знайомих 40 мільйонів гривень. За це може сісти на 12 років

Хмельницька базарниця напозичала у знайомих 40 мільйонів гривень. За це може сісти на 12 років
  • Жінка займалась підприємницькою діяльністю.
  • Позичала гроші у знайомих, вигадуючи жалісні історії.
  • Хмельничанку судитимуть за шахрайство в особливо великих розмірах.

 

У Хмельницькому розглядатимуть судову справу стосовно хмельничанки за фактом шахрайства в особливо великих розмірах.

Жінка просила позичити їй гроші. Для цього вигадувала різні версії. Комусь розповідала, що має чоловіка, хворого на рак. Мовляв, йому терміново потрібне дороговартісне лікування за кордоном. Іншим казала, що планує відкрити власну справу. І як тільки "діло зрушиться з місця", гроші одразу поверне. Люди їй вірили, адже та вміла ввійти в довіру і знайти підхід. Правоохоронці зазначають, що нерідко жінка навіть дарувала подарунки знайомим, у яких брала у борг. 

Гроші "капали" і аферистка назбирала таким чином близько 40 мільйонів гривень. 

Відео дня

Позичене віддавати не збиралась. Серед ошуканих зараз - 25 людей. Окрім знайомих хмельничан, до списку потерпілих потрапили і жителі Херсонської, Житомирської, Черкаської областей і Рівненщини.  

У прокуратурі кажуть, сума боргу окремим людям коливається від 55 тисяч до 7 мільйонів гривень. 

Боржниця з великою сумою коштів, вирішила тікати. Затримали її в іншому місті. Наразі вона перебуває під вартою. Скоро вона опиниться на лаві підсудних. Як розповідає журналістам vsim.ua головний прокурор Хмельницького Валерій Заяц, їй загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

- Жінка виманювала гроші у знайомих, потім через них в інших людей. Для цього вигадувала різні історії та версії. То чоловік помирає, то хоче вкласти гроші у нову справу. Як кажуть в народі "давила на жалість". Загальна сума боргу складає на сьогодні 40 мільйонів гривень, - каже Валерій Заяц. -  Назбиравши гроші, жінка вирішила поїхати за кордон. Та її затримали працівники поліції.Зараз вона перебуває під вартою.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Іванна

    це ж якою треба бути неадекватною, щоб брехати, що чоловік смертельно хворий, щоб тобі грошей позичили
  • Ірина Волошина

    це ж яких треба знайомих мати, щоб позичити 7 мільйонів за раз....
  • Олег Апін

    невже на базарі ніхто не знав про Юльку Богонус? смішно навіть читати про 40 лямів. дурні в нас люди такі чи дурне слідство. де вони таку суму нарахували?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up