У Шепетівці поліцейський на "Ауді" збив мотоцикліста і намагався втекти

У Шепетівці поліцейський на "Ауді" збив мотоцикліста і намагався втекти
Фото ГУНП
  • У Шепетівці 27-річний працівник місцевого відділу поліції збив 18-річного мотоцикліста.
  • Злякавшись наслідків, намагався залишити місце події, але небайдужі громадяни, які були очевидцями події, затримали його та викликали поліцію.
  • Начальник ГУНП області вже повідомив, що підлеглий буде звільнений.  

Аварія сталася вчора ввечері, 4 липня на перехресті вулиці Островського та проспекту Миру. Водій “Ауді А-4” виконував маневр розвороту. Він, як кажуть в прес-службі ГУНП, не надав перевагу в русі і в‘їхав у мотоцикл “Хонда”.

В результаті 18-річний мотоцикліст, житель Рівного, отримав численні тілесні ушкодження. Водій “Ауді”, злякавшись наслідків, намагався втекти. Але його змогли затримати.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 статі 286 Кримінального кодексу України — Порушення правил безпеки дорожнього руху.

Відео дня

Травмований хлопець був доставлений до лікарні, де йому надана необхідна медична допомога. За словами лікарів, стан пацієнта задовільний.

Начальник ГУПН Василь Віконський повідомив, що правоохоронець буде звільнений з лав поліції за дії, які дискредитують відомство в цілому та кидають тінь на роботу всіх поліцейських. Також він буде притягнутий до відповідальності згідно із законом.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Elena Stryhun

    Осталось ещё сделать рефому, чтоб в медицину брали всех желающих, как в полицию....
  • Oleg Orlenko

    Мусор був настільки п'яний, що неміг два слова зв'язати.
  • Юрій Петрович

    Молодого хлопчину шкода. Хай поправляється!
  • Василь Фурманчук

    Поліцейський на блясі намагався втікти. Коротко про реформу поліції.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up