Киянина оштрафували за продаж алкоголю на Хмельниччині

Киянина оштрафували за продаж алкоголю на Хмельниччині
Фото зі сторінки ГУ НП в Хмельницькій області

Чоловік збував лікери «Angelli» та «Canari» по 50 гривень за пляшку.

Мешканець Київщини вирішив підзаробити в Хмельницькій області. 15 липня цього року він продавав у Понінці лікери вроздріб. Реалізовував напої «Angelli» та «Canari» за ціною 50 гривень за пляшку. Встиг продати на 1300 гривень. 

Правоохоронці затримали 25-річного чоловіка за незаконну торгівлю спиртним. Копи помітили підприємця на одній з центральних вулиць селища. Хлопець реалізовував безакцизний алкоголь з рук, а також торгував продуктами, строки придатності яких давно пройшли.

Відео дня

Усього в нього вилучили 64 пляшки алкоголю. Справу передали до суду.  В Хмельницькому апеляційному суді зазначають, що порушник свою вину визнав і просив розглядати справу за його відсутності.

Тож Полонський районний суд визнав киянина винним infoу торгівлі алкогольними напоями з рук та оштрафував його на 6800 гривень. Вилучений алкоголь та 1300 “вторгованих” гривень суд постановив у нього конфіскувати.

Такими діями чоловік порушив вимоги пункту 10 частини 1 статті 15-3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального».

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • ЧитачЧитачів

    Які ж придурки їх купували за 50 грн.? Їх ціна - 260-380 грн.
  • Alex Volskiy

    Біда !
  • Valentyna Chernyuk

    Болить так, що алкоторгівцям не цікаво, що життя віддають і за них,і за їхню"водку і сєльодку"....

keyboard_arrow_up