Біля пошти затримали 38-річну жінку з наркотиками на пів мільйона гривень

Біля пошти затримали 38-річну жінку з наркотиками на пів мільйона гривень
Тут і далі фото з сайту обласної прокуратури
  • Жінка влаштувалась на роботу в інтернет-магазин.

  • Поштою вона отримувала наркотики, а збувала серед наркозалежних хмельничан. 

В обласному центрі на гарячому спіймали наркоторговицю. Бажаючи заробити легких грошей, 38-річна хмельничанка почала працювати на один із інтернет-магазинів, який «спеціалізувався» на незаконному продажі психотропних речовин.

Вона отримувала поштою заборонений товар, щоб в подальшому реалізувати серед наркозалежних осіб у Хмельницькому та Луцьку, повідомляють в прокуратурі

«Підприємицю» затримали одразу після отримання чергової партії наркотиків біля одного з поштових відділень.

Відео дня

Провівши обшуки, правоохоронці знайшли у хмельничанки та вилучили близько кілограма психотропу PVP, готові до збуту закладки, електронні ваги та засоби для фасування.

За цінами «чорного ринку» вартість вилученого становить приблизно пів мільйона гривень. Наразі жінка знаходиться під вартою. Їй повідомили про підозру info. Хмельничанці загрожує до 12-ти років позбавлення волі.

Фото Нацполіції
Довідка:
PVP — це синтетичний наркотик. Він належить до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено. Відомий також під назвами «ванільне небо», «швидкість», «флакка», «солі», «альфа». З’явився орієнтовно у 2011 році. 
Він має специфічну молекулярну структуру, що дозволяє речовині миттєво проникати в клітини. Спостерігається короткочасна й сильна інтоксикація, а також стійка фізична й психічна залежність уже за 2 прийоми. 
У тих, хто вживав PVP спостерігається різке погіршення стану здоров'я й неухильна емоційно-особистісна деградація. Після безперервного тижневого вживання зменшуються інтелектуальні здатності, людина вже не може швидко й правильно вирішувати різного роду завдання.
Після безперервного двомісячного прийому спостерігаються перепади примітивних емоцій (агресія, страх, сміх), а також порушення мови. При вживанні наркотику організм швидко виснажується, порушується робота всіх систем і внутрішніх органів. Згідно статистики, більшу частину наркозалежних чекає летальний кінець у перший рік застосування. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ольга Луценко

    Довічно. Нехай не калічить чужих дітей.
  • Наталія Іщук

    Люди збираються по копійці на окуляри для воїнів, віддайте ті гроші вони там будуть дуже доречно!!!
  • Ирина Кондратюк

    Ще потрібно добавити 12 ,за те,що зруйнувала мільйони життів молоденьких  підлітків ,які можливо вже і ніколи не повернуться в нормальне життя та добавити ще хоч 5  виплаканні сльози матерів .
  • Valentyna Chernyuk

    Яке ж то нутро підгнивше і смердюче!Діти на війні життя віддають і за неї також ,а воно за гроші смерть для "балдьожі" розповсюджує!

keyboard_arrow_up