Колишнього рятувальника посадили на 6,5 років за продаж наркотиків (ФОТО)

Колишнього рятувальника посадили на 6,5 років за продаж наркотиків (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінок ДБР та ГУ НП у Хмельницькій області
  • Рятувальники орендували офіс та фасували там наркотики.

  • В місяць збували до 10 кілограмів психотропів.

  • Посилки з забороненими речовинами розсилали по всій Україні.

В обласному центрі відбувся суд над трьома надзвичайниками, які торгували наркотиками. Їх затримали на “гарячому” ще 9 квітня 2020 року. 

Нагадаємо, двоє командирів відділень Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій області організували масштабний збут наркотиків. Чоловіки орендували офіс практично в центрі міста. 

Там вони фасували та зберігали наркотики на продаж. Допомагав їм у цьому колишній співробітник цього ж управління ДСНС

Відео дня

Психотропи збували великими гуртовими партіями. Товар відправляли замовникам поштою по всій Україні. Торгували і в Хмельницькому. Наркотичні речовини постачали місцевим дилерам та наркозалежним. 

Щомісяця рятувальники реалізовували до 10 кілограмів наркотичних речовин. Усіх трьох затримали. Двоє попались на “гарячому”, просто в офісі під час підготовки чергового замовлення. Їхнього спільника затримали у власному помешканні. 

Під час обшуків у рятувальників знайшли партію наркотиків та психотропів на понад 500 тисяч гривень за цінами чорного ринку. Також з’ясувалось, що один з них зберігав канабіс та амфетамін в орендованому приміщенні. Проти всіх трьох учасників злочинної групи ще тоді відкрили кримінальні провадження. 

Нещодавно відбувся суд над наркоділками, повідомляють у Державному бюро розслідувань. 

Суд визнав винним info колишнього працівника ДСНС та ще двох спільників у незаконному зберіганні, збуті психотропної речовини та наркотичних засобів, вчинених повторно та за попередньою змовою групою осіб у великих розмірах.

Колишнього надзвичайника засудили на 6,5 років з конфіскацією майна за продаж наркотиків.

Два його спільники отримали вирок до 3 та 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з встановленням іспитового строку на 3 роки.

Як ви вважаєте - справедливе покарання виніс суд? Пишіть у коментарях. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up