Купив посвідчення в інтернеті: на Кам'янеччині судитимуть харків'янина

Купив посвідчення в інтернеті: на Кам'янеччині судитимуть харків'янина
Фото ГУ НП у Хмельницькій області

Аби не проходити навчання, медичну комісію та здавати іспити, переселенець придбав собі липове посвідчення. Витратив трохи більше, аніж 7 тисяч гривень. 

У Кам’янці-Подільському судитимуть 39-річного мешканця Харківщини. Чоловіка спіймали на шахрайстві. Про інцидент розповіли в поліції

20 березня близько 22:00 години патрульні зупинили автомобіль «ВАЗ 2106» за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів водія, поліцейські помітили на посвідченні ознаки підробки. Вони викликали на місце події слідчих.

З’ясувалось, що 39-річний харків’янин в лютому цього року через одну із соцмереж знайшов оголошення про виготовлення та продаж підроблених документів. Тоді чоловік, аби не проходити навчання, медкомісію та здавати іспити для отримання справжнього водійського посвідчення, вирішив його просто замовити через інтернет. 

Відео дня

Фальшивка обійшлася зловмиснику в 7 290 гривень. Чоловік забрав своє замовлення на пошті і користувався підробленим документом аж доки його не зупинили за порушення ПДР.

За даним фактом слідчі вже відкрили кримінальне провадження info та оголосили чоловіку про підозру. За підробку та використання підробленого документа зловмиснику загрожує до 5 років ув’язнення. Наразі поліція шукає тих, хто виготовляє “липові” документи. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up