Мешканка Житомирщини викрала банківську картку та зняла з неї 20 тисяч

Мешканка Житомирщини викрала банківську картку та зняла з неї 20 тисяч
Фото ГУ НП у Хмельницькій області

Гастролерку вже 30 років систематично судили за крадіжки. 

Це трапилось в Шепетівці. У місцевої жительки вкрали банківську картку та зняли з неї більше 20 тисяч гривень. Про це розповіли в поліції. 

З’ясувалось, що злодійкою є мешканка сусідньої Житомирщини. Впродовж останніх 30 років вона систематично притягувалась до кримінальної відповідальності за крадіжки. 

Вона «працювала», в основному, в державних установах та організаціях. Під виглядом відвідувачки гастролерка заходила до службових кабінетів, а там викрадала гаманці та цінні речі працівників.

Відео дня

У лютому цього року крадійка приїхала до Шепетівки. В одній з міських організацій вона викрала з сумки працівниці банківську картку та зняла з неї кеш. Потерпіла побачила, що картки немає через кілька годин та заблокувала рахунок. Втім, злодійка все ж встигла зняти готівку та використати картку у магазині.

Поліцейським вдалось вирахувати особу зловмисниці та її місцеперебування. Наразі підозрювана перебуває під вартою на Житомирщині та очікує суду. Правоохоронці перевіряють її на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території сусідніх областей.

Слідчі поліції вже оголосили зловмисниці підозру за двома статтями:

Читайте також: Шепетівчанина посадили на 7 років за крадіжку смартфона в друга

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативно слідкуйте за новинами у нашому Telegram-каналі - https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up