Менше вбивств, більше наркотиків: головний поліцейський про рівень злочинності на Хмельниччині

Менше вбивств, більше наркотиків: головний поліцейський про рівень злочинності на Хмельниччині
  • В області стали менше вбивати та нападати на людей, переконують у поліції.
  • Натомість, на Хмельниччині все частіше фіксують випадки продажу та виготовлення наркотиків.

 

У 2019 році рівень злочинності на території Хмельницької області зменшився, запевняє начальник ГУНП Анатолій Щадило. Про це він повідомив під час підсумкової колегії, яка пройшла 4 лютого в обласному управлінні поліції.

За його словами, в області було зафіксовано вдвічі менше навмисних вбивств. Окрім того, рідше в області ставалися грабежі, крадіжки та різного виду шахрайства. 

  • "В минулому році поліція знешкодила 4 організованих злочинних групи, у складі яких діяло 17 осіб", — наголосив Щадило. 

А ось з наркотиками в області ситуація погіршилась. Так, у 2019 році кількість кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотиків зросла на 29%. За рік працівники поліції виявили дві нарколабораторії.

Відео дня
  • Нагадаємо, у січні 2019 року у Хмельницькому викрили банду наркоторгівців. До її складу входили 38-річний та 39-річний мешканці Хмельницького та ще троє поплічників. Загальна вартість знайдених у них наркотиків на "чорного ринку" складає майже 550 тисяч гривень. Як повідомили, у Департаменті внутрішньої безпеки, до справи наркоторгівлі причетні колишні співробітники хмельницької поліції, яких у 2018 році судили за отримання хабара. 

Додамо, що нещодавно у поліції назвали найбільш небезпечний район Хмельницького. Як виявилося, гуляти ввечері краще в районі Заріччя. Там скоюють переважно крадіжки з квартир та полюють на дорогі автомобілі. На Озерній, Виставці чи в Лезневому рідко нападають на перехожих та виривають в них сумки з рук. Що не скажеш про центр і район залізничного вокзалу. Такі злочини там поширені. До них також додаються тяжкі та особливо тяжкі. А саме: тілесні ушкодження, розбої, грабежі. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up