Вбивство підприємиці Марії на Інститутській. Засуджена хоче вийти на волю

Вбивство підприємиці Марії на Інститутській. Засуджена хоче вийти на волю
  • Резонансне вбивство сколихнуло наше місто восени 2017 року.
  • 50-річну жінку зарізали біля під'їзду власного будинку серед білого дня.
  • У кривавій розправі суд визнав винною 20-річну хмельничанку та засудив її на 15 років. Але та оскаржила вирок.
  • Які причини такого рішення?

50-річну Марію, яка торгувала взуттям на речовому ринку, зарізали просто посеред білого дня на "порозі" власного будинку. Жінку вдарили ножем в груди і шию.

Затримати підозрювану у жорстокій розправі підприємиці вдалося аж за кілька місяців. Нею виявилася 20-річна хмельничанка. Саме її ДНК було під нігтями вбитої. Основною версією слідства було те, що дівчина пішла на вбивство через борги. Камери відеоспостереження показали, що вона декілька днів слідкувала за підприємицею і вивчала її розпорядок дня. 

Розгляд справи тривав понад рік. І лише 3 червня 2019 року жінці призначили покарання. Її засудили до 15 років позбавлення волі. 

Відео дня

Як стало відомо, обвинувачена, подала до апеляційної інстанції доповнену й уточнену апеляційну скаргу. Жінка просить скасувати вирок місцевого суду, а кримінальне провадження закрити.

  • "На думку апелянтки, вирок Хмельницького міськрайонного суду незаконний, бо вона жінки не знала, ніколи з нею не зустрічалася і не вбивала. Крім того, вказує на порушення її права на захист, відтак – істотного порушення кримінального процесуального закону. А також на те, що докази у справі здобуті внаслідок порушення прав і свобод людини. Також зазначає, що вирок місцевого суду невмотивований", - йдеться у повідомленні апеляційного суду.

Як уточнили, суд продовжить розгляд справи обвинуваченої в умисному вбивстві 13 квітня 2020 року.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Sidorcuk Masa

    Новость про ликарнчне 200 человек, а новость про пидприемицу с базара 10 000 Ето что означает, что хмельничане безработные!!Они ждут куска хлеба на базаре!!Ето что означает, что стаж налоговая им делила делила и невделила, нет записи в трудовой книжке и нет стажа , за все года проплат. Ето что означает, что электорат на выборы можно взять стажем в трудовой и защитить стаж за все года стояния на рынке или дать всем базарникам инвалидность.
  • Михаил Полевой

    Адвокат добре попрацював...!
  • Сергій

    Masa писать научись
  • Sidorcuk Masa

    Приватная предпринимательница торговала на ступеньках, на лестнице, при входе в новый базар, обувью.Кроме того, она ни один год подторговывала валютой. Валютчицей она была. Юная мешканка села , приезжая юная леди с села, надеялась на деньги от валютчицы. Но неучла,  что та выгодно все валожила в товар, в етот день.В итоге била её била её била её, а  в сумке только 200 грн было. Разочаровааная подала на апелчцию)) Так все было))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up