Мешканець Шепетівщини продавав «гуманітарні» авто

Мешканець Шепетівщини продавав «гуманітарні» авто
Фото зі сторінки Управління СБ України у Хмельницькій області
  • Чоловік реалізував понад десяток «гуманітарних» авто.
  • Силовики впіймали зловмисника на гарячому .

Для когось війна – горе, а для 47-річного мешканця Шепетівщини – спосіб наживи.

Прикриваючись волонтерством, він організував собі доволі прибутковий «бізнес».

Чоловік ввозив з-за кордону позашляховики та мікроавтобуси як гуманітарну допомогу нібито для військовослужбовців Сил оборони України. Але замість безоплатно передавати їх за призначенням, наголошують в обласному управлінні СБУ, продавав українським військовим та представникам місцевих громадських організацій, які допомагають бійцям ЗСУ і Тероборони.

Відео дня

За оперативними даними, у такий спосіб  реалізував більше десятка «гуманітарних» авто.

Силовики зловмисника впіймали на гарячому. Викрили його під час спроби продати три іномарки загальною вартістю 550 тисяч гривень.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 201-2 (незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги) Кримінального кодексу України вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу.

Зазначимо, викриття здійснювали співробітники СБУ у Хмельницькій області спільно зі слідчими ГУ Нацполіції та ДСР за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Galyna Omelchuk

    Чогось такі злодії ще не перевелись .😡
  • Ольга Дробоцкая

    Фото гниди покажіть щоб всі знали ненажеру.
  • Natali Atamanchuk

    Та мабуть більша половина авто, пригнаних з-за кордону, в період без розмитнення, по документах мали бути "гуманітарною допомогою". Там брали за "копійки", а тут продавали в три дорога.
  • Анатолій Білан

    То це що у нас так все це можна робити без всякого контролю але думаю хтось за всім цим стоїть і давав згоду продавати цю гуманітарну допомогу.За такі речі треба серйозно наказувати по стану війни

keyboard_arrow_up