Метод виховання? На Ярмолинеччині жінка на очах у всього класу побила однокласника свого сина

Метод виховання? На Ярмолинеччині жінка на очах у всього класу побила однокласника свого сина
Фото ілюстративне: eleconomista.es
  • Під час уроку до класу зайшла мама одного з учнів та вдарила 8-річного хлопця головою об парту.
  • За однією із версій, таким чином нападниця хотіла помститися йому за те що він, нібито, вдарив іншу дитину.
  • Наразі їй обрали покарання - 150 годин громадських робіт.

Події розгорталися в одній зі шкіл району. Під час уроку до класу зайшла 41-річна мама одного з учнів. Вона накинулася на 8-річного однокласника свого сина. Жінка вдарила його головою об парту, а після ще кілька разів по тулубу. У результаті хлопчик отримав травми. У нього діагностували численні синці та садна.

Справу розслідували за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Як зазначають правоохоронці, судово-психіатрична експертиза показала, що на період вчинення злочину обвинувачена виявляла певні розлади, які, однак, не позбавили її можливості усвідомлювати свої дії.

Чому ж жінка побила дитину, з'ясувати у неї самої не вдалося, оскільки на весь час розгляду справи її видалили із зали засідання через порушення порядку.

Відео дня

За версією потерпілого, його однокласник розказав своїй мамі, що він, нібито, вдарив дівчинку. А потім жінка прийшла у клас і почала його бити.

Як повідомили у прес-службі Апеляційного суду Хмельницької області, оскільки жінка не працює і не має постійного доходу, з альтернативних покарань їй обрали 150 годин громадських робіт.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • IGOR

    Сумасшедшая мамаша...
  • Катя

    Також крім поведінки, там жорстко контролюється  успішність і відвідування учня, бо  фінансування йде з місцевих бюджетів і навіть округу по місцю проживання за рахунок ПП, тому таких невихованих учнів там  можна зустріти лише у спеціалізованих школах, самих убогих
  • Катя

    В США такого б несталося, бо емоційно-неврівноважених дітей, розбалуваних і невихованих своїми батьками, такими ж самими недоразвітами, засавляють у садочках і школах пити заспокійливі, в кожній такій установі є медик, який дає йому пігулки, а не психіатер, якого ніколи немає... Тому діти там здобувають знання у науці, а не вчаться карате
  • Nadya Tekluk

    неадекватная тётка подала хороший пример подрастающему поколению.пусть не удивляется,что когда-то и её "фейсом об тейбл" за какое-нибудь замечание.что посеешь-то и пожнёшь! и если видеть в детях,подростках,молодёжи только плохое-задумайтесь,может вы видите  своё отражение.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up