Метод виховання? На Ярмолинеччині жінка на очах у всього класу побила однокласника свого сина

Метод виховання? На Ярмолинеччині жінка на очах у всього класу побила однокласника свого сина
Фото ілюстративне: eleconomista.es
  • Під час уроку до класу зайшла мама одного з учнів та вдарила 8-річного хлопця головою об парту.
  • За однією із версій, таким чином нападниця хотіла помститися йому за те що він, нібито, вдарив іншу дитину.
  • Наразі їй обрали покарання - 150 годин громадських робіт.

Події розгорталися в одній зі шкіл району. Під час уроку до класу зайшла 41-річна мама одного з учнів. Вона накинулася на 8-річного однокласника свого сина. Жінка вдарила його головою об парту, а після ще кілька разів по тулубу. У результаті хлопчик отримав травми. У нього діагностували численні синці та садна.

Справу розслідували за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Як зазначають правоохоронці, судово-психіатрична експертиза показала, що на період вчинення злочину обвинувачена виявляла певні розлади, які, однак, не позбавили її можливості усвідомлювати свої дії.

Чому ж жінка побила дитину, з'ясувати у неї самої не вдалося, оскільки на весь час розгляду справи її видалили із зали засідання через порушення порядку.

Відео дня

За версією потерпілого, його однокласник розказав своїй мамі, що він, нібито, вдарив дівчинку. А потім жінка прийшла у клас і почала його бити.

Як повідомили у прес-службі Апеляційного суду Хмельницької області, оскільки жінка не працює і не має постійного доходу, з альтернативних покарань їй обрали 150 годин громадських робіт.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • IGOR

    Сумасшедшая мамаша...
  • Катя

    Також крім поведінки, там жорстко контролюється  успішність і відвідування учня, бо  фінансування йде з місцевих бюджетів і навіть округу по місцю проживання за рахунок ПП, тому таких невихованих учнів там  можна зустріти лише у спеціалізованих школах, самих убогих
  • Катя

    В США такого б несталося, бо емоційно-неврівноважених дітей, розбалуваних і невихованих своїми батьками, такими ж самими недоразвітами, засавляють у садочках і школах пити заспокійливі, в кожній такій установі є медик, який дає йому пігулки, а не психіатер, якого ніколи немає... Тому діти там здобувають знання у науці, а не вчаться карате
  • Nadya Tekluk

    неадекватная тётка подала хороший пример подрастающему поколению.пусть не удивляется,что когда-то и её "фейсом об тейбл" за какое-нибудь замечание.что посеешь-то и пожнёшь! и если видеть в детях,подростках,молодёжи только плохое-задумайтесь,может вы видите  своё отражение.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:15 Мешканцю Хмельниччини дали умовний термін за вбивство собаки 10:12 За весну на Хмельниччині висадили майже 2,9 мільйона дерев photo_camera 10:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів 09:08 У Хмельницькому проводять онлайн-опитування про громадський транспорт (АНКЕТА) Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 20:42 Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав Хмельниччину (ФОТО) 19:53 На Хмельниччині попрощались із чотирма захисниками України. Хто вони 19:14 На Хмельниччині правоохоронці врятували від загибелі трьох кошенят (ФОТО) 18:34 Понад 110 тисяч виманили "мобільні оператори" у двох жителів Кам'янеччини 17:51 Робота у Хмельницькому: є 367 вакансій (СПИСОК) 17:17 Смертельна аварія поблизу Хмельницького: водій «BMW» влетів в дерево і загинув 16:58 Погрози відключити світло та виселити: деталі конфлікту у садівничому товаристві «Дружба» 16:16 Прокуратура позбавила підприємця землі вартістю понад 1 мільярд гривень 15:37 10 найпопулярніших сімейних лікарів Хмельницького: рейтинг за деклараціями 15:04 За збиття поліцейської та двох військових водій з Хмельниччини уник покарання 14:21 На Хмельниччині зростає захворюваність на вітряну віспу 13:48 У Хмельницькому проведуть велодень. Збиратимуть гроші на дрони-камікадзе 13:11 У Шепетівці легковик збив пенсіонерку на велосипеді 12:20 У Хмельницькводоканалі є 14 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up