На Хмельниччині затримали "кримінального авторитета", який "привласнив" чужу автівку

На Хмельниччині затримали "кримінального авторитета", який "привласнив" чужу автівку
  • Чоловік незаконно заволодів автомобілем вартістю 35 тисяч доларів США.
  • Ба більше, він її ще й перепродав. 

37-річний так званий "кримінальний авторитет" з Хмельниччини незаконно заволодів автомобілем "SKODA KODIAQ", який належав подружжю з Вінниччини. 

Рік тому сім’я у кредит придбала автомобіль вартістю 35 тисяч доларів США. Однак уже за кілька місяців батькам терміново потрібні були кошти на лікування дитини, тож вони вирішили продати авто. На оголошення про продаж транспортного засобу швидко відгукнувся хмельничанин, який в замін на доручення на право користування автівкою надав розписку про обов’язок оплатити кредит та вже погашену потерпілими суму.  Через деякий час чоловік за підробленим документами перепродав автомобіль третій особі.

  • "Перерахувавши власникам автомобіля лише 2800 доларів США, недобросовісний користувач, незважаючи на скасування попередньо виданого на його ім’я доручення, на підставі фіктивного договору купівлі-продажу неправомірно відчужив його жителю м. Мукачеве", - уточнили у пресслужбі прокуратури Хмельницької області.

Зловмисника напередодні затримали  та повідомили йому про підозру частиною 3 статті 289 Кримінального кодексу України. За місцем мешкання підозрюваного правоохоронці вилучили зброю та набої до неї, а також документи, що підтверджують його причетність до кримінального правопорушення. Крім того, було вилучено автомобіль потерпілого. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції.

Відео дня

Цього ж дня суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави в розмірі 630 тисяч гривень. За незаконне заволодіння транспортним засобом затриманому може загрожувати до дванадцяти років ув’язнення. 

Читайте також: Інспектора Хмельницького міського військкомату затримали на хабарі 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Елена Сидляр

    А як подружжя з Вінниці без дозволу банку могло на підставі розписки передати авто, яке є в заставі банку? Надали доручення,  дали ключі від авто, техпаспорт, а потім вміняють незаконне заволодіння транспортним засобом
  • Artyom Anich

    Де де затримали? 🤔 😂
  • Volodya Moshkin

    Криминальный авторитет не занимается такой ерундой ...)))
  • Антіпов Сергій

    Та який то авторитет то гопнік )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up