На Хмельниччині 21-річний хлопець вбив жінку через відмову у сексі: деталі жорстокої розправи (ВІДЕО)

На Хмельниччині 21-річний хлопець вбив жінку через відмову у сексі: деталі жорстокої розправи (ВІДЕО)
  • Моторошне вбивство сталося у Летичівському районі наприкінці липня.
  • Тоді закривавлене тіло 35-річної Ірини знайшли на задньому дворі школи. Впізнати її було неможливо.
  • У жорстокій розправі над жінкою підозрюють 21-річного Дмитра.

 

Бездиханну 35-річну Ірину випадково знайшла місцева мешканка, яка вигонила вранці телят на пасовисько. Закривавлене тіло жінки лежало просто на задньому дворі школи. Впізнати загиблу вдалося не одразу, адже її лице було дуже побите.

  • "Вона лежала гола, роздіта зовсім. Тільки футболочка була. І на одній нозі був один біленький носочок... Впізнати її я не могла. І фельдшерка приїхала і впізнати її не могла. Вся побита була", - розповіла "Надзвичайним новинам" Неля.

Того фатального вечора жоден із тих, хто живуть поблизу не чули нічого. Але люди признаються, що до шуму тут уже звикли.

Відео дня

Ймовірного вбивцю правоохоронці знайшли вже за кілька годин. У жорстокій розправі над бідолашною жінкою підозрюють 21-річного Дмитра. Сам він родом із Черкащини. Хлопець тимчасово жив у будинку місцевого пенсіонера. Він винаймав житло разом із товаришами та щоранку їздив на роботу у сусідню Вінницьку область.

Як повідомила речниця ГУ НП Хмельницької області Інна Глега, наразі Дмитру вже оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченою частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України (навмисне вбивство). Його взяли під варту.

Власник будинку, де знімав кімнату хлопець, і уявити не міг кому надав прихисток. Дмитро з товаришами жили у нього лише 3 добу. Ввечері постояльці сіли випивати, а Ірина, яка прийшла до пенсіонера допомогти по господарству, приєдналася до них випити чарку.

За словами пенсіонера, він не бачив як Ірина з Дмитром йшли з двору, лише після опівночі почув як хлопець повернувся та почав змивати кров. Чоловік пригадує, що Дмитро тоді був абсолютно спокійним.

  • "Знаєте, якби я тоді знав, щоб він її вбив, я б його був би грохнув та заніс і положив би там коло неї", - каже пенсіонер.

За що Дмитро позбавив Ірину життя? За версією слідчих, усе сталося через відмову жінки від сексу з хлопцем. Того вечора під час спільного застілля вони нібито домовилися про інтим. Дмитро навіть пообіцяв заплатити жінці 200 гривень. І та спочатку погодилась. Але згодом жінка все ж відмовила Дмитру в інтимі. Саме це і стало причиною вбивства, переконані слідчі.

Кривава розправа відбулася за сільською школою. Хлопець так бив бідолашну, що її обличчя перетворилося на суцільне місиво. Вмирала жінка довго і болісно, щонайменше 6 годин.

Деталі моторошної справи дивіться у сюжеті "Надзвичайних новин":

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Тата Иванова

    це эвропа .
  • Элена

    Класні слова сказав
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up