Вбивство через секс: чоловік до смерті побив жінку, яка відмовила йому в інтимі

Вбивство через секс: чоловік до смерті побив жінку, яка відмовила йому в інтимі
  • Закривавлене тіло 35-річної жінки знайшли в одному із сіл на Хмельниччині.
  • Як виявилося, бідолашну жорстоко побив її 21-річний знайомий, якому вона відмовила у сексі за гроші.

 

Шокуючу знахідку виявили вранці 29 липня мешканці одного із сіл Летичівського району. На задньому дворі сільської школи лежало закривавлене тіло жінки. На місце негайно викликали правоохоронців.

Уже через кілька годин їм вдалося встановили особу загиблої та затримати підозрюваного у звірячій розправі. Ним виявився 21-річний мешканець Черкас.

  • "Чоловік винаймав у селі житло і їздив на роботу у сусідню Вінницьку область. Ввечері напередодні вбивства підозрюваний разом з потерпілою та ще одним знайомим розпивали алкогольні напої. Близько першої  ночі молодий чоловік запропонував жінці вступити з ним у інтимний зв'язок. За його словами, навіть запропонував за це 200 гривень.  А коли вона відмовилася,  побив її. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події", - повідомили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

Вже вранці, змінивши закривавлений одяг, як ні в чому не бувало, чоловік зібрався їхати на роботу. Але його автомобіль зупинили працівники поліції. Провівши поверхневий огляд, поліцейські помітили на чоловікові сліди крові та затримали його.

Відео дня

Наразі за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Чоловікові оголошено про підозру та затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу.


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Артурчик Смірнов

    Питуха на Калиму..
  • Михаил Яковлев

    Простіше було  взяти ,,дуньку кулакову,,...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up