На Хмельниччині чоловік прикинувся власником загублених ключів і «обчистив» квартиру

На Хмельниччині чоловік прикинувся власником загублених ключів і «обчистив» квартиру
Ілюстративне фото
  • Зловмисник відгукнувся на оголошення про загублені ключі.
  • З квартири він виніс золоті прикраси на 10 тисяч гривень.

За грабіж, поєднаний з проникненням у житло судили 46-річного жителя Шепетівського району. Як встановили, подія трапилась у квітні цього року, в селищі міського типу Понінка. Місцевий житель відгукнувся на оголошення про ключі, знайдені на сходинковому майданчику п’ятиповерхівки.

Авторку оголошення переконав, що це він загубив ключі від своєї квартири і забрав їх. А вже наступного дня відчинив ними чужу квартиру, звідки виніс золотих прикрас на суму 9550 гривень. Зловмисника помітила сусідка власниці квартири і зробила чоловікові зауваження, однак той вирвався і втік. Про це повідомляють у пресслужбі Хмельницького апеляційного суду.

Сам грабіжник визнав свою вину у суді і пояснив вчинок скрутним матеріальним становищем. Мовляв, офіційно не працює і має на утриманні маленького сина. 

Відео дня

За вироком, потерпіла розповіла, що того дня була за кордоном. Коли приїхала, то дізналась про те, що її квартиру пограбували. Зловмисник повернув всі прикраси, тому претензій до нього не має.

"Суд дійшов висновку, що обвинуваченому слід призначити покарання у виді позбавлення волі в межах санкції ч. 3 ст. 186 КК України із звільненням від його відбування на підставі статті 75 КК України та покладенням на нього обов’язків передбачених ст.76 КК України", – повідомляє пресслужбі суду. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PutnickFree

    Не можна таким умовно давати.
    Красти взагалі не можна.
    Красти у сусідів, тих з якими поруч живеш це абсурд.
    Піти до сусідки за ключем, вішати лапшу, планувати вкрасти і надіятись що це зійде йому з рук, засвітитися - попасти на гарячому ще одній сусідці і ще на щось надіятися???
    Треба таких ізолювати від суспільства, хто з таким поруч захоче жити і дитину відібрати, бо з таким батьком на нього нічого доброго не чекає.

keyboard_arrow_up