На Хмельниччині дві жінки побили своїх чоловіків

На Хмельниччині дві жінки побили своїх чоловіків
  • В одного потерпілого черепно-мозкова травма, інший в реанімації.
  • Поліція вже завела кримінальні справи на зловмисниць.
  • Їм загрожує до 8 років в’язниці.

На Хмельниччині два чоловіки постраждали від власних дружин. Одному товкачем для картоплі проломили голову, іншого вдарили ножем у грудну клітину.

Перший випадок стався 6 червня, близько 15-ї години, в селі Сергіївка Волочиського району. Там під час сімейного конфлікту 33-річна жінка схопила товкач для картоплі та вдарила свого 42-річного чоловіка по голові.

У результаті потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, вдавленого перелому скроневої кістки та мозкової гематоми.

Відео дня

Після того, як жінка прийшла до тями після скоєного, вона відразу доправила чоловіка в районну лікарню. Наразі лікарі оцінюють його стан як стабільно важкий. 42-річний чоловік перебуває в реанімації.
Його дружину затримала поліція. На час досудового слідства її посадили під домашній арешт.

Другий випадок стався 8 червня у Хмельницькому. Близько 22:30 в приватному будинку по вулиці Депутатській 38-річна жінка намагалася зарізати власного чоловіка. Між цивільним подружжям виник конфлікт. Жінка схопила кухонний ніж та вдарила ним свого 35-річного співмешканця. Лезо проникло у грудну клітину зліва. Потерпілого госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні. Про це повідомили на сайті ГУНП у Хмельницькій області. 

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Жінкам загрожує до 8 років в’язниці.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Віктор Матущак

    На голову ,не налазить. Коменти жінок, коли потерпілі присмерті:" Хотіла б подивитися іпотішитись, мало дала і тд"." Берегині" та з вами страшно на одній вулиці мешкати, такі і дітей не пожаліють. Довели. Що , означає, довели?Зробити каліками, вбити ?Заміж за забулдиг виходили? Якщо, навіть так, заяву на стіл і розбіглись.Що б дружина на мене, або навпаки руку підняти...Жах.
  • Yura Chubaka

    Б'ють, отже люблять
  • Batya Khmel

    Алкота , п'ють да бьются.
  • Сірко Касматий

    Ну всьо, почалось... послідовники полякової
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up