На Хмельниччині посадовець збив двох жінок на "зебрі". Його взяли під домашній арешт

На Хмельниччині посадовець збив двох жінок на "зебрі". Його взяли під домашній арешт
Фото - "Твоє місто"
  • Аварія трапилась в листопаді минулого року у Шепетівці.
  • Тоді водій втік з місця події, а пізніше сам звернувся до поліції.

Завершилось досудове розслідування за фактом ДТП, в якій постраждало двоє людей. Аварія трапилась 17 листопада на вулиці Островського у Шепетівці. Тоді автомобіль «KIA Optima» не пропустив пішоходів і наїхав на двох жінок, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Як стало відомо, за кермом автомобіля був посадовець структурного підрозділу філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області.

Як повідомляють у пресслужбі прокуратури Хмельницької області, в результаті ДТП одна жінка отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості, інша – тяжкі. 

Сам водій залишив автівку посеред дороги і втік. А пізніше сам звернувся до поліції, де його затримали в  порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відео дня

Наразі йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Обвинувальний акт за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілій тяжке тілесне ушкодження) направили на розгляду суду. 

До слова, санкція статті передбачає покарання від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up