Викрадення дитини: немовля знайшли у Кам'янець-Подільському районі (ВІДЕО)

Викрадення дитини: немовля знайшли у Кам'янець-Подільському районі (ВІДЕО)
  • Дівчинку викрали у Львові. 
  • До злочину був причетний колишній коханець матері дитини. 
  • В поліції повідомили, що йому загрожує. 

Поліцейські Львівщини, Хмельницької і Тернопільської областей шукали 9-місячну дівчинку. Подія трапилась 23 жовтня. До правоохоронців звернулась 34-річна львів'янка і повідомила про зникнення дев’ятимісячної доньки. За попередньою інформацією поліції, дитину викрали, а до злочину може бути причетний колишній співмешканець жінки - 31-річний житель Тернопільської області.

Шукали малечу оперативники кримінальної поліції, ювенальної превенції, а також інші підрозділи поліцейських відразу трьох областей. 

За  даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. До слова, санкція цієї статті  передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Відео дня

Місце знаходження дівчинки встановили сьогодні, 25 жовтня. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області. Зокрема, поліцейський офіцер Дмитро Ільїн знайшов дитину і чоловіка, причетного до її викрадення у селі Смотрич Кам’янець-Подільського району.

Зловмисника затриманий. Дівчинку наразі обстежують медики. Вирішується питання про поміщення дитини у спеціалізований медичний заклад. Також невдовзі суд обере запобіжний захід зловмиснику і вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.


Читайте також: Спав на мерзлій траві: знайшли хлопчика, який зник у лісі на Хмельниччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up