На Хмельниччині спіймали 21-річну дівчину, яка обікрала чужий будинок

На Хмельниччині спіймали 21-річну дівчину, яка обікрала чужий будинок
  • Злодійка скористалася відсутністю господарів та проникла до оселі.
  • Їй вдалося поцупити гроші. Щоправда, потратити їх вона не змогла.

Подія мала місце в одному із сіл на Ізяславщині.До будинку місцевих мешканців проник злодій та викрав з оселі гроші.  

Як виявилося, у момент скоєння злочину вдома нікого не було, адже  господарка саме відвідувала свою матір, а її син допомагав сусідові по господарству. Повернувшись додому, господарі одразу відчули неладне — вхідні двері були відчиненими і коштів у сховку не виявилось.

 

Відео дня

Поліцейські, які невідкладно виїхали на місце події, одразу ж опитали сусідів і з’ясували, що в селі бачили "чуже" авто. Орієнтування саме на цей транспортний засіб допомогло — працівники поліції виявили розшукувану автівку неподалік села. Про це поінформували у секторі комунікації поліції області.

Зловмисницею, що обікрала будинок, виявилась 21-річна шепетівчанка. Вона зізналась у скоєному і віддала викрадені кошти. Наразі жінці вже оголосили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у житло (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України). До слова, її санкція передбачає до 6 років позбавлення волі. 

Читайте також: Хмельничанин попався на кордоні на махінації з підміною документів на авто


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Люба Кондратюк

    Скотина слів невистачає,я з 17років пішла від мами і всю жизнь працюю чорно і темно до нині мені 58рубля невкрала нівкого,а така сволота шукає легке життя за счет трудящих людей в нас нема судів справедливих як мама з батьком мають гроші відмажуть!А люди постраждали!Вибачте може,щось не так но вже дістала ця не справедливість !Позаслусі скотині бо це вже нелюдина!
  • Сві Дилігурська

    Нащо лице ховати хай бачать падлюку
  • Виктория Викторовна

    Не розумію для чого обличчя закривати.?
    Якщо зловили, то нехай цю Суку всі бачутььььь
  • Шабатура Юрій

    До 6 років
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up