На Хмельниччині у вбивстві власної матері підозрюють психічнохворого юнака

На Хмельниччині у вбивстві власної матері підозрюють психічнохворого юнака

 

  • На Полонщині поліцейські затримали 22-річного хлопця, який, ймовірно, зарізав власну матір.

  • Юнак  перебував на обліку в лікаря-психіатра.

 

Трагедія сталась вчора, 5 травня, на Полонщині. До поліції звернувся місцевий житель. Чоловік повернувся додому і знайшов у ліжку тіло дружини з ножовим пораненням

Правоохоронці встановили, що до вбивства 53-річної жінки причетний її 22-річний син.  Він перебуває на обліку в лікаря-психіатра. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Відео дня

Юнака затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Досудове розслідування триває. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також: 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Анастасія Запара

    Люди ви незадумувались,що це клята війна дає на психіку.У мене брат 46 років,був нормальний ,після місяця десь коли ховалися по підвалах також криша поіхала.А врачі також говорять що на воєнне врем'я ми не забираємо,наблюдайте.Це горе,живеш як на пороховій бочці.Така в нас влада,поки не дай Боже наробить горя,то тоді може і задьоргаються.Миру всім!
  • Антоніна Винниченко

    вічна память
  • Люда Оскаленко

    Ото привітав Матір з святом
  • Дарья Нестеренко

    Скасувати закон і негайно про примусове лікування ! Не може недієздатна людина вирішувати лікуватися їй чи ні! Жоден шизофренік не вважає себе хворим.  Їм заважає весь світ ( на їх думку) ! Люди добрі, я кожен день стикаюсь з цим! Я втомилась викликати поліцію , виклики ні до чого не призводять. Таке враження що закон повністю на боці хворих! А твої розбиті молотком двері, безсоні ночі, електрошокер в кармані ( тому що в під‘їзді тебе чатують люди з молотком..) . Приїзджають поліцейські і дивляться на тебе як на ідіота і розводять руками- ТОЖ ВОНИ ХВОРІ!  Мабудь чекають хто виживе..

    Нина Ястремская reply Дарья Нестеренко

    Дарья Нестеренко жах!
    А для чого лояльність такого закону!!!!

keyboard_arrow_up