На Хмельниччині викрили трьох власників наркоплантацій

На Хмельниччині викрили трьох власників наркоплантацій
Фото - Шепетівське районне управління поліції
  • За вихідні в одному районі виявили трьох «аграріїв», які вирощували наркотичні рослини.

Так звані наркосушки правоохоронці знайшли на горищі жителя Хмельниччини, а ще двоє чоловіків виростили цілі наркоплантації на своєму городі. Деякі рослини були більше чотирьох метрів заввишки.

Один інцидент зафіксували на Полонщині. Поліцейські провели санкціонований обшук у господарстві мешканця села Титьків, що на Полонщині. У 33-річного чоловіка виявили рослини, схожі на коноплі, пристрій для куріння, муштук із нашаруваннями речовини рослинного походження зеленого кольору. А на горищі чоловік облаштував наркосушки. Про це повідомляють у Шепетівському районному управлінні поліції. 

Усі майже 40 вилучених рослин відправили на експертизу. Чоловіка перевіряють на причетність до торгівлі наркотиками.

Відео дня

А в Ізяславі правоохоронці викрили 48-річного чоловіка, який горд повністю засадив коноплею. Деякі кущі були заввишки до чотирьох метрів. Під час обшуку в його будинку знайшли травматичний пістолет і  вибуховий пакет. Наразі поліція встановлює походження цих предметів.

Ще одного чоловіка з наркотиками затримали на Ізяславщині. Під його санкціонованого обшуку його ділянки знайшли рослини конопель, сухі стебла, подрібнену речовину, схожі на канабіс і зрізи пляшок із нашаруваннями.

За даним  фактом слідчі  розпочали одразу два кримінальних провадження за ознаками частини 1 статті 309  та частини 1 статті 310  Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів та Посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    "Уже поспела конопля - комбайны вышли на поля..." Зробимо вакцину смішнішою.

keyboard_arrow_up