З храму на Хмельниччині поцупили мікрохвильовку

З храму на Хмельниччині поцупили мікрохвильовку
  • Інцидент трапився у Кам’янці-Подільському.
  • Поліцейські змогли оперативно розкрити крадіжку.

У Кам'янці-Подільському обікрали храм - зникла мікрохвильовка. Випадок трапився минулими вихідними. До поліції надійшло повідомлення про те, що невстановлена особа спочатку пошкодила двері до храму, а тоді пробралась на кухню і винесла звідти мікрохвильову піч. 

На місці події оперативники виявили ще й рюкзак, наповнений продуктами, які ймовірно залишив зловмисник. Як зазначають у Кам'янець-Подільському районному управлінні поліції, коли крадій повернувся, аби забрати рюкзак, на нього вже чекали правоохоронці..

Виявилось, що що патрульні нещодавно вже документували адміністративне правопорушення за участі цього ж 48-річного чоловіка. Він, до слова, теж був з цим самим рюкзаком. У скоєному він цього разу зізнався. 

Відео дня

Як додають поліцейські, раніше зловмисник вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України та проводять досудове розслідування.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up