Розбірки на Проскурівській: поліцейські затримали чоловіка зі зброєю

Розбірки на Проскурівській: поліцейські затримали чоловіка зі зброєю
  • На Проскурівській чули постріл - пізніше затримали чоловіка зі зброєю.
  • Очевидці опублікували відео вечірніх розбірок на “стометрівці”.
  • Що кажуть про подію у поліції?

На стометрівці «пов‘язали» чоловіка в формі за розбірки зі зброєю. Відео з таким підписом поширювали у соцмережах цими вихідними. Що відомо про подію і як це коментують в поліції?

“Хто ти такий?”

Вечірня Проскурівська. Натовп перехожих зібрався біля одного із закладів, де тривають гучні розбірки. На “стометрівці” - кілька автомобілів поліції і служби охорони. Відео користувачі поширили у телеграм-каналі “Реальний Хмельницький”. 

Відео дня

Події розвиваються біля входу до кафе “Пельмені і вареники” на Проскурівській. На одному з відео видно, як правоохоронці ведуть чоловіка у військовій формі до службового автомобіля. 
Вже на іншому ролику - ще один уривок конфлікту. Чутно, як один з чоловіків звертається до поліцейського з фразою: “а хто ти такий, б**ь, ти ж навіть не представився!…” При цьому інші правоохоронці вочевидь намагаються вгамувати чоловіка у формі. Усі розбірки відбуваються на очах у зацікавлених перехожих. 

Скрін з відео у телеграм-каналі

Як подію коментують в поліції?

За коментарем журналістка “ВСІМ” звернулась до інспектора з комунікації Хмельницького районного управління поліції Віри Мазур. За її словами, заява до поліції із подібним змістом була 10 серпня. Нагадаємо, того ж вечора, коли на Проскурівській поранили із стартового пістолета 21-річного хлопця. Інцидент у центрі міста Віра Мазур прокоментувала так:

  • Була така подія, яка сталася 10 серпня по вулиці Проскурівській. Близько 22-ої години до поліції надійшло повідомлення про постріли. На цей виклик негайно виїхали працівники поліції. Було встановлено, що в ході словесного конфлікту 38-річний чоловік здійснив постріл у 21-річного молодика із стартового пістолету, до якого були внесені конструктивні зміни. В результаті чого останній отримав тілесні ушкодження. Зброю правоохоронці вилучили, направили на експертизу. Правопорушника затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу. 

Що стало причиною конфлікту, наразі не повідомляють. Відомо, що в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею “Хуліганство із застосуванням зброї” Кримінального Кодексу України. 38-річному чоловікові вже оголосили про підозру. Віра Мазур додає, що йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Наразі інших подробиць в поліції не повідомляють. На запитання, чи була стрілянина у закладі чи на вулиці - не кажуть. Не озвучують на сьогодні і те, що відомо про чоловіка зі зброєю. 

  • Не можемо надати цю інформацію. Слідчі дії зараз тривають. Це поки вся інформація, яку я вам можу надати, - пояснила Віра Мазур. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Юрий Тринус

    Через місяць не забудьте ще раз написати,  придурки.
  • Мар'яна Гончарук

    А вони ще хочуть дозвіл дати на зброю 😏
  • Siergiej Litwin

    Файно стріляють гайда до ЗСУ ☺️
  • Михаил Конопелько

    Я не чув жодного разу про розборки бiля бiблiотеки чи театру

keyboard_arrow_up