Масштабна спецоперація на Хмельниччині: затримали банду, яка продавала метадон

Масштабна спецоперація на Хмельниччині:  затримали банду, яка продавала метадон
  • Спецоперацію по затриманню проводили відразу в кількох районах.
  • Серед фігурантів справи – шестеро чоловіків та дві жінки.

Правоохоронці затримали банду збувачів наркотиків в особливо великих розмірах. Спецоперація тривала у кількох районах: Шепетівському, Славутському і Теофіпольському. В операції задіяли близько сотні поліцейських. Під час обшуків у зловмисників виявили метадон, макову соломку, канабіс і навіть боєприпаси. 

До банди наркоділків належало шестеро чоловіків та дві жінки. Мешкали вони в кількох населених пунктах Славутського та Шепетівського районів. Всі вони займались збутом метадону через так звані закладки. По це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

Відео дня

Частина фігурантів отримувала замовлення, інші учасники - передавали наркотики клієнтам та розкладали закладки з наркотиками. Гроші за метадон збувачі отримували на банківські картки.

Правоохоронці документували діяльність банди більше як пів року. За цей час зафіксовали багато фактів продажу метадону. 

Загалом правоохоронці провели 11 обшуків, під час яких виявили і наркотики, ваги, мобільні телефони, банківські картки і боєприпаси. 

Банду з п'яти осіб затримали. Їм вже оголосили про підозру за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За це їм "світить" позбавлення волі терміном до 10 років з конфіскацією майна. 

Наразі тривають слідчі дії. Зловмисникам мають обирати міру запобіжного заходу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Наталья Горенюк

    В Хмельницькому нехай ліквідують аптеку "для нариков"-всі наркомани міста ходять,коляться,валяються в дворах  і шприци кидають😡
  • Dmitriy Stolyarchuk

    Єх ромале...
  • Володимир Надубовий

    З ментами неподілились.
  • Ярослав Максименко

    Борьба с конкурентами...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up