На Хмельниччині зловили нелегала з Росії

На Хмельниччині зловили нелегала з Росії
Фото: УДМС в Хмельницькій області
  • Громадянин рф порушив правила в’їзду та незаконно перебував в Україні.
  • Його помістили в пункт тримання на шість місяців.

Працівники міграційної служби у Хмельницькій області при перевірці документів виявили громадянина російської федерації, який порушив правила в’їзду в Україну та перебування іноземців та осіб без громадянства.

Вчора, 01.02.2024, його затримали, щоб з’ясувати мету перебування в Україні та примусово видворити за межі держави. Громадянина російської федерації помістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні - строком на шість місяців. На чоловіка складено протокол про адміністративне затримання згідно ст. 263 Кодексу України про адміністративні правопорушення з виконанням рішення про примусове видворення до країни походження або третьої країни.

Того ж дня на росіянина подано заяву до суду. Хмельницький міськрайонний суду задовільнив адміністративний позов, - розповіли в Міграційній Службі.

Відео дня

З метою захисту національних інтересів держави з протидії нелегальній міграції працівниками Управління ДМС у Хмельницькій області на постійній основі здійснюються заходи щодо виявлення іноземців, які перебувають на території України без законних підстав чи порушують міграційне законодавство.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • RP

    Носик в сраку і нахер з України
  • Андрій

    Так може він втік що не воювати. ...

keyboard_arrow_up