На Кам’янеччині викрили підрядників, що присвоїли 1,5 мільйона на будівництві амбулаторій

На Кам’янеччині викрили підрядників, що присвоїли 1,5 мільйона на будівництві амбулаторій
Тут і далі фото з сайту обласної прокуратури
  • Правоохоронці затримали інженера, засновника та директора субпідрядної організації. 

  • Їм “світить” від 7 до 12 років ув’язнення. 

У Кам’янець-Подільському районі виявили підрядників, які наживалися на будівництві амбулаторій. Вони привласнили півтора мільйона гривень. Подробиці розповіли у прокуратурі. 

Правоохоронці пояснюють, що впродовж 2018-2019 років з державного бюджету виділялись кошти на будівництво трьох амбулаторій первинної медичної допомоги. Тендер на всі об'єкти виграло одне товариство та залучило до будівництва субпідрядника.

Та згодом з’ясувалось, що підрядники привласнювали кошти з будівництва. Вони вносили до актів фальшиві відомості про обсяги та вартість робіт. А частину робіт, які були вказані в актах, взагалі не виконали. 

Відео дня

Таким чином підрядники привласнили понад 1,5 мільйона гривень бюджетних коштів. Правоохоронці повідомили про підозру інженеру з технічного нагляду, а також засновнику та директору субпідрядної організації. Їх звинувачують у привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах. 

Найсуворіше покарання, яке їм загрожує згідно інкримінованих статей infoув’язнення на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до 3 років та з конфіскацією майна.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Luda

    І далі  що потрібно зробити??
  • ЧитачЧитачів

    Ні хрена їм не світить допоки у нас такі "гуманні" суди. А винні тут зовсім не підрядники а чиновники, які через цих підрядників отримували відкати.
  • Natali Natali

    Боже мій,новини за новинами!!! А де ви всі раніше були??? Ці суки і раніше крали!!!

keyboard_arrow_up