Мера Полонного, який причетний до смертельної ДТП, посадили під домашній арешт

Мера Полонного, який причетний до смертельної ДТП, посадили під домашній арешт
Фото: Depositphotos
  • Чиновника звинувачують в тому, що він збив людину та залишив напризволяще. 

  • Пішохід загинув на місці. А винуватця ДТП розшукали за камерами відеоспостереження.

В обласному центрі 31 січня відбувся суд з приводу смертельної аварії, яка трапилась днями на Шепетівщині. У тій ДТП загинув пішохід. Винуватцем є мер одного з міст району. Попередньо відомо, що це Франц Скримський — міський голова Полонного. 

Збив велосипедиста

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода вночі 29 січня. На трасі сполученням «Новоград-Волинський-Полонне-Старокостянтинів», неподалік села Новоселиця легковик «Volkswagen Touareg» збив людину. Правоохоронці уточнюють, той їхав на велосипеді. 

— При цьому підозрюваний не надав потерпілому жодної допомоги, а залишив його в безпорадному стані, — йдеться в повідомленні

Відео дня

Внаслідок отриманим травм, 51-річний житель села Радісне помер на місці. Ексголова Полонської райдержадміністрації Олександр Нагурний написав у соцмережах, що за кермом автівки був міський голова Полонного Франц Скримський. Напідпитку. 

Водія забрали до СІЗО

Водій втік з місця ДТП. Його розшукали за камерами відеоспостереження та затримали. Сам «Volkswagen Touareg» помістили на арештмайданчик. А винуватця забрали в СІЗО. 

У вівторок, 31 січня, відбулось судове засідання. Хмельницький міськрайонний суд виніс запобіжний захід меру Полонного. Його підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення за двома статтями:

Умови домашнього арешту

За постановою суду підозрюваного посадили під домашній арешт. Він перебуватиме під ним до 29 березня 2023 року. 

Порушнику заборонили залишати місце свого проживання в період часу з 23 години вечора до 6 години ранку. Також він зобов’язаний прибувати до слідчого, прокурора, слідчого судді за кожною вимогою, не відлучатися з населеного пункту, в якому проживає, без дозволу слідчого, прокурора, або суду, повідомляти про зміну свого місця проживання та здати на зберігання слідчому паспорти та інші документи, що дають право на виїзд з України.

Міського голову звільнили з-під варти в залі суду та зобов’язали невідкладно поїхати до свого помешкання. Наразі тривають слідчі дії.

Франц Скримський під час судового засідання. Фото: "ХМ-ІНСАЙД"

Нагадаємо, днями в аварії на Волочищині загинули двоє людей - чоловік та жінка. Вони на легковику врізалися у вантажівку. Більше про ДТП читайте за посиланням. 

Рятувальники застерігають водіїв бути пильними та уважними на дорозі, адже маленька помилка може коштувати здоров’я та життя. Під час ускладнення погодних умов стежити за дорожньою обстановкою та дотримуватись правил дорожнього руху. Пішоходів закликають переходити дорогу лише у встановлених місцях та використовувати світлоповертаючі елементи.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анна Шевчишена

    Який домашній арешт?!Треба щоб щє вами там зайнялись добре!Вбив людину,був на підпитку за кермом,щє й втік з місця злочину😡
  • Светлана Голенберг

    Ви що поліція не в собі? Як це під домашній арешт.В нього що якісь привілегії, чи як? Чи він не такий же громадянин як усі? Чи може для нього закон "нє пісан", поясніть як?
  • Валєра Поліщук

    І все а людини нема круто!!!
  • Валентина Слоик

    І.  Всьо. ???

    ЧитачЧитачів reply Валентина Слоик

    Це поки триватиме слідство. До суду. А от після суду, коли відкупиться і відпустять - от тоді і буде всьо.

keyboard_arrow_up