На Прибузькій знайшли тіло чоловіка

На Прибузькій знайшли тіло чоловіка
Фото з архіву редакції
  • Експерти встановлюють причину смерті.

Цієї ночі, з 25 на 26 серпня, у Хмельницькому на вулиці Прибузькій знайшли тіло чоловіка. Таку інформацію журналістам vsim.ua повідомили читачі сайту. Цю інформацію підтвердили у поліції.

За словами речниці Головного управління у Хмельницькій області Інни Глеги, тіло відправили на судово-медичну експертизу. Вона має встановити, якою була причина смерті чи була вона наслідком злочину. Наразі проводиться дослідча перевірка.

Нагадаємо, що у лютому 2020 року в авто на Прибузькій знайшли тіло місцевого підприємця. Очевидці розповідали, що за авто гналися поліцейські й було чутно постріли. Проте пізніше у поліції повідомили, що у чоловіка було ножове поранення грудей.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анжеліка Кутей

    Що там по цій справі,хто в курсі?
  • Марина Годущан

    Так знайшли навпроти будинку,де я живу.
    вул.Прибузька 42(
  • Анна Найдук

    Нічого дивного. Коли 19.08  прямо на зупинці залізничного вокзалу лежав чоловік,(пристойно одягнений, не бомж) патрульні і терео не звертали на нього увагу, навіть після зауважень перехожих. Дзвінок в поліцію, теж нічого не дав, перевели стрілки на швидку, а швидка не захотіла їхати мотивуючи тим, що їх неодразово "посилали" такі пацієнти. Навіть, якщо людина перебрала нікому  немає діла до неї: обкрадайте, знущайтесь,всім байдуже... Це наше місто
  • ЧитачЧитачів

keyboard_arrow_up