На вокзалі у Кам’янці продавали пістолет за 200 гривень

На вокзалі у Кам’янці продавали пістолет за 200 гривень
Працівники лінійного відділення міліції на станції Кам’янець-Подільський затримали 35-річного місцевого жителя, який намагався збути зброю.

Про подію міліціонерів повідомив кам’янчанин, якому неподалік залізничного вокзалу, невідомий чоловік запропонував йому купити пістолет за 200 гривень.

Слідчо-оперативна група затримала чоловіка.  Під час огляду в присутності понятих у 35-річного чоловіка вилучили пістолет ИЖ-37 «Сигнал», переобладнаний для стрільби малокаліберними патронами та спорядженим магазином з чотирма набоями. Як пояснив затриманий, вказаний пістолет він знайшов біля сміттєвих баків на одній із вулиць Кам’янця-Подільського. Вилучене направлено на експертизу.

До цього ж відділення міліції звернувся добросовісний 19-річний місцевий житель, який добровільно видав працівникам міліції 20 набоїв, що знайшов поблизу залізничної колії.

Відео дня
> Правоохоронці нагадують, що незаконне зберігання вогнепальної зброї, відповідно до ст. 263 Кримінального Кодексу України, карається обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на строк до 3-х років. У свою чергу добровільна здача вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки звільняє від кримінальної відповідальності.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    поискать получше возле "зализничнои колии", может там и вагон с тротилом найдут..и крылатые ракеты. клондайк просто!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології 13:50 Суд оштрафував чоловіка з Хмельниччини за торгівлю квітами на вулиці Від читача 13:40 Уряд врегулював питання оплати за оренду державного та комунального майна 13:45 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 13:02 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 12:12 На Хмельниччині спостерігали рідкісне північне сяйво (ФОТО) 11:22 У Шепетівці палав мікроавтобус 10:36 У Хмельницькому районі спіймали чоловіка, який рибалив забороненим знаряддям 09:55 Загинув від удару дрона: сім’ї прикордонника з Хмельниччини вручили відзнаку 09:06 Порушення на 28 мільйонів під час закупівель виявили прокурори на Хмельниччині 20:29 На Хмельниччину “на щиті” повернулися шість військових: хто вони 19:38 У Хмельницькому через замкнення електромережі загорілось підприємство (ФОТО, ВІДЕО) 18:55 На півночі Хмельниччини зацвіла рідкісна рослина (ФОТО) 18:12 На Хмельниччині є 3,5 тисячі безробітних. Які для них є вакансії? 17:40 Хмельничан запитають про проблеми в громаді: коли та як пройде опитування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up