На волю хотів вийти мешканець Хмельниччини, який намагався вбити екс-дружину

На волю хотів вийти мешканець Хмельниччини, який намагався вбити екс-дружину
ГУ НП області
  • Чоловік напав на колишню дружину з ножем.
  • На щастя, жінку врятували, а ось чоловіка відправили СІЗО. 
  • Щоправда, захист підсудного з таким рішенням не погодився і вимагав випустити того під домашній арешт. 

28 грудня 2020 року в селі Михнів, Ізяславського району поблизу зупинки громадського транспорту 43-річний чоловік напав на свою колишню дружину. Жінку врятував випадковий свідок.  

Як виявилося, подружжя нещодавно розлучилося і кілька днів чоловік дзвонив ексдружині, наполягаючи на зустрічі. Того дня 36-річна жінка таки погодилась і вийшла до зупинки. Тоді ж чоловік вирішив поквитатися з нею та завдав кілька ударів ножем.

Нападника затримали. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України. А 30 грудня слідчий суддя постановив ухвалу про обрання підозрюваному найсуворішого запобіжного заходу. 

Відео дня
  • "Ухвалу слідчого судді оскаржив захисник. Просив її скасувати та постановити нову, змінивши запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт. Адвокат, зокрема, зазначив, що його підзахисний має постійне місце проживання, де позитивно характеризується, неофіційно працює, співпрацює зі слідством, свою вину визнає за фактом завданих тілесних ушкоджень потерпілій , але ніяк не про вчинення замаху на її життя, частково відшкодував завдану їй шкоду, що, на його думку, свідчить про необґрунтованість наявності передбачених статтею 177 КПК України ризиків та можливість застосування щодо нього більш м`якого запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні Хмельницького апеляційного суду.

Розглянувши усі "за" і "проти", суд залишив без змін попередню ухвалу про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Чоловік буде під вартою без застосування застави на строк до 25 лютого 2021 року включно.

Читайте також: Мешканця Хмельниччини відправили за ґрати за вбивство матері
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Остап

    Як же так? Залишили під вартою. Адже наші найгуманніші суди всіх відпускають під домашній арешт.
    Зрештою, що з бідного чоловіка з села Михнів візьмеш.  Може й посидіти.

    Хуан Матус reply Остап

    Пусть и посидит, нечего на людей с ножом бросаться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up