Наркоторговцям з Хмельниччини загрожує до 12 років за ґратами

Наркоторговцям з Хмельниччини загрожує до 12 років за ґратами
  • Перед судом постануть наркоторговці з Хмельниччини.

  • Вартість вилучених наркотиків становить близько 400 тисяч гривень.

28-річний організатор групи, використовуючи підроблені документи, налагодив поставку наркотичних та психотропних речовин з інших регіонів України. Це правоохоронці з’ясували ще минулого року. Підозрюваний зі спільниками реалізовував заборонені речовини за допомогою боту в Telegram-каналі. Замовлення клієнти отримували шляхом так званих «закладок». 

Зловмисники збували амфетамін, LSD, А-PVP, кокаїн та канабіс. Продажі здійснювалися у центральних та західних областях України. Повідомляє пресслужба Поліції Хмельницької області.

Правоохоронці провели шість обшуків за місцями проживання фігурантів, в їхніх автівках та господарських приміщеннях. Було вилучено банківські картки, мобільні телефони, zip-пакетики, електронні ваги, а також наркотичні та психотропні речовини, заготовлені для продажу. Орієнтовна вартість наркотиків на «чорному ринку» становила близько 400 тисяч гривень

Відео дня

Всього в ході досудового розслідування правоохоронці зафіксували понад 50 епізодів збуту членами групи вказаних речовин.

Наразі слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області вже закінчили досудове розслідування у рамках кримінального провадження за ч.ч. 2, 3 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скеровано до суду. Зловмисникам може загрожувати до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up