Найменшій було 5: на Хмельниччині педофіл розбестив 4 дітей

Найменшій було 5: на Хмельниччині педофіл розбестив 4 дітей
Фото ілюстративне

Чоловік, раніше вже судимий за сексуальні злочини, чіплявся до малих дітей сусідів, ліз до їхніх статевих органів, травмував, погрожував та залякував дітей. Крім того, він ще й виявився психічно хворим. 

Події трапилися в Славуті в 2021 році. Спершу до поліції заявив батько першокласниці. Згодом з'ясувалося, що жертв було більше. Впродовж березня-квітня 35-річний чоловік встиг розбестити 4 неповнолітніх дітей, одній з яких на той час було лише 5 років. Усіх дітей він добре знав, зазначають в прокуратурі, оскільки мешкав по сусідству з ними та був знайомий з батьками.

Відтворюємо хронологію тих подій із протоколу судового засідання. 

Спершу, зловмисник познущався з 10-річної дитини. 13 березня у міського парку він помітив сусідського хлопчика. Схопив дитину за руку та потягнув під трибуну спортивного стадіону. Хлопчик виривався та просив його відпустити, але розпусник не слухав. Він стояв позаду і торкався до статевих органів дитини, намагався приспустити йому штани. Та не встиг, налякав перехожий на велосипеді, який запитав, що відбувається, тож злочинець відпустив дитину. 

Потім в дворі багатоповерхівки, де мешкав порушник, помітив 5-річну дівчинку. Він попросив її зайти до під`їзду та, застосувавши силу, силоміць зняв штани, колготи та спідню білизну, оголивши статеві органи дитини. Зловмисник чіпав інтимні місця дівчинки, поки та не почала кричати. Аж тоді відпустив дитину. 

Відео дня

Наприкінці квітня історія повторилась. Порушник допомагав родичці садити картоплю. Опісля та пригостила його обідом та налила чарку. Захмелівши, допоки нікого не було в хаті, помітив на дивані в одній з кімнат 6-річну дівчинку, яка гралася іграшками. Розпусник силоміць зняв штани та білизну з дитини і почав торкатися руками та губами до статевих органів потерпілої. Побачивши, що до будинку наближається матір дитини, він відпустив її та втік. Зайшовши в кімнату, матір побачила дівча в сльозах. 

Наприкінці квітня затягнув в під'їзд багатоповерхівки 7-річну дівчинку. Зловмисник здавлював руками її тіло, тримаючи за сідниці. Чоловік торкався до статевих органів дівчинки близько 2 хвилин, задовольняючи свою статеву пристрасть. Відтак, злочинець травмував дівчинку. Експертиза виявила в неї три синці на стегні.

Як покарали розпусника:

Правоохоронці з'ясували, що славутчанин вже був засуджений на 4 роки і 3 місяці за сексуальне насильство у 2016 році. На момент слідства він перебував на обліку в психіатра, бо мав психічне захворювання. Тож Шепетівський міськрайонний суд постановив розпуснику вирок — 10 років в'язниці. 

Однак, ювенальні прокурори вважали покарання занадто м’яким та подали на апеляцію, повідомляють в прокуратурі. Відтак, вирок info підкорегували у Хмельницькому апеляційному суді — 15 років ув'язнення за вчинення сексуального насильства.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Александр Янчук

    По закону военного времени, и только так с мразью
  • Alya SABOV

    вважаю для таких ідіотів ніякою психологічної провірки не потрібно.. таких як він потрібно просто саджати на довічне ув'язнення не розбираючись чи хворий він на голову.. він хворий однозначно і таким не місце серед норм людей навіть після 10 чи 15 років увязнення

keyboard_arrow_up