Неповнолітній мотоцикліст збив насмерть 3-річного хлопчика: деталі справи

Неповнолітній мотоцикліст збив насмерть 3-річного хлопчика: деталі справи
Фото: Шепетівська окружна прокуратура
  • На Шепетівщині підліток наїхав на двох дітей на пішоходному переході.
  • Хлопчик, якому було три роки – загинув.
  • Мотоциклісту призначили покарання.

Неповнолітній з Хмельниччини скоїв смертельну аварію. Він збив двох дітей, які переходили дорогу. Хлопчик, якому було три, загинув. За це підлітка помістили на два з половиною роки до спеціального навчально-виховного закладу.

Про аварію повідомляє Шепетівська окружна прокуратура.

Подія сталася у липні минулого року. Неповнолітній житель Шепетівського району всупереч заборони матері взяв мотоцикл, щоб «покататись». Прав на керування транспортом підліток не мав. До того ж, мотоцикл мав несправні гальма

Відео дня

Підліток їхав вулицею Шепетівки із вищою за дозволену у населених пунктах швидкістю. За інформацією правоохоронців, хлопець побачив, що автомобіль на сусідній полосі зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом. Люди почали переходити дорогу. Натомість неповнолітній швидкості не зменшив і наїхав на двох малолітніх пішоходів. Постраждалі – діти 3 та 9 років, які саме переходили проїзну частину по пішохідному переходу.

Внаслідок аварії, старший із пішоходів травмувався. А молодший хлопчик – загинув.

В суді мотоцикліста визнали винним. Але його не могли притягнути до кримінальної відповідальності, оскільки винуватцю не було 16 років, коли він скоїв аварію. Тому суд вирішив призначити підлітку заходи виховного характеру. Його направили до професійного училища соціальної реабілітації строком на 2 роки 6 місяців.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сочинська Людмила

    🤬
  • Сочинська Людмила

    ЙОГО ТРЕБА В ЖИЛІЗНУ КЛІТКУ ГАМНЮК !!!ПОЗБАВИВ ЖИТТЯ НЕВИНЕ ДИТЯ А ВОНИ ЙОҐО ГАДЬНИША В УЧИЛИЩЕ!!!ДОБРЕ ЗАПЛАТИВ!ЩО ВИСТАЧИТЬ ВСІМ ВИЛУПКАМ СУДДІ ПРОКУРОРУ!!!

keyboard_arrow_up