Охоронець викрав з підприємства 42 електродвигуни

Охоронець викрав з підприємства 42 електродвигуни
Фото зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області
  • Чоловік спланував крадіжку заздалегідь. 
  • За це йому “світить” до 8 років ув’язнення.

Пригода трапилась на одному із підприємств Кам’янець-Подільського району. 57-річний чоловік, який працював на охоронній фірмі, що обслуговувала підприємство прийшов на свою зміну. 

Він відігнув в протилежну сторону камеру відеоспостереження, зірвав замок та пломбу та зайшов до приміщення. Виніс звідти 42 електродвигуни, а на двері повісив схожий замок та опечатав їх схожою пломбою, аби приховати сліди злочину. Викрадене чоловік перевіз власним автомобілем до себе додому. Про це повідомляють в управлінні поліції

Про крадіжку повідомили власники підприємства та викликали копів. Особу крадія вдалося встановити завдяки тій же камері відеоогляду. Виявилось, що грабіжник недостатньо відігнув її в сторону і камері таки вдалось зафіксувати злочин.

Відео дня

Слідчі провели огляд території господарства зловмисника та вилучили викрадені двигуни. Їх після експертизи повернуть власнику.

А за фактом злочину слідчі кримінальне провадження. info Наразі триває досудове розслідування. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Raisa Kostur

    Добре охороняв....нічого не викрадено.
  • Альона Пташник

    Якась трохи дивна ситуація.Об'єкт охороняв один охоронець?Якщо на вахті він був один,то хіба дурень в свою зміну,виносити з приміщення,яке він охороняє,мотори,чи що би там ще не було.Він же розумів,що  єдиний підозрюваний.Щось дуже все натягнуто.
  • Владимир Шевченко

    В заднем проходе выносил?🤣🤣🤣
  • Дуня Иванова

    Ого, 42 шт. Хазяїн 🙃

keyboard_arrow_up